2009. december 30., szerda

THORgyán

Hiányzik...!Komolyan!Napirend előtti felszólalások
Torgyán Józseffel:

Miket talál az ember véletlenül az interneten:


Hogy tetszik Torgyán Józsefnek a "..Hej te bunkócska te drága..."

Mögötte mintha saját akkori felesége ülne..vagy nem?Őmögötte meg eyg tvbemondó régebbről...vagy romlik a látásom?

Jé ez mikor volt?Csak nem a "Bolsevista Horn-kormány" alatt?
Akkor hogy került pár sorral mögé a Lam-per-th Mónika?És mit csodálkozik öseinek és megbízóinak a megnevezésekor (kihagyva hogy a bolsevisták a szabadkűműves zsidók édesgyermekei)?:


Torgyán megmondja

3tagú zsidóklikk műve:

a zsidó (S)lágerrádióból...(kinyalva a seggüket átveszik őket másik zsidórádiókra)

Amikor kommunista módszerekkel "valakik" feldarabolták/szétszalámizták a FüggetlenMagyarkKisgazdaPárt-ot...hasonlóképpen mint 1945-1949 között...úgy tudtak akkorában a kommunista bűnözők és magyar nevet felvett zsidók ("Rákosi","Gerő",stb) választási csalással (kékcédulás,mint 2002ben és 2006ban) "győzni".Nekik köszönhetjük legfőképpen az 50-100éves lemaradást a nyugathoz képest...és megbízóiknak,az először Oroszországot bolsevizáló szabadkőműves/illuminátus zsidóknak,akik miatt lett itt az 1918as patkányforradalom és patkányköztársaság 1918-1919ben,ami vezetett Trianonhoz és a nyugatseggétnyaló kisantant általi maguknak-országot-rablásokhoz.

Szintén tetűhintás kaftánosok vagy talpnyalóik készithették a e ugyanolyan "zenei" alapú flashanimációt:

Egyvalamit elfelejtetek,balbarombuta oldalon állók és zsidók:
Hogy Orbánék alatt EZREDANNYI vagy SZÁZADANNYI PÉNZT SEM LOPTAK, MINT A "KOMENISTA"UTÓD FÉRGEK ÉVEI ALATT!ÉS EZ MÁR IGAZ 2002-2006IG IS!NEMCSAK AZ AZÓTA ESZKALÁLÓDOTT MÉGSZARABB IDŐSZAKBAN 2006-2010 KÖZÖTT!De közeledik a tavasz,és remélem végre tényleg ki fogjuk "őket" utasítani az országból,vagy felakasztani,vagy bányában 20évig követ töretni.MINDENKÉPP FELELŐSSÉGRE KELL VONNI AZ IMFBÁB ZSIDISTA FÉRGEKET.


NEM TUDOM MIÉRT EMLEGETIK A BALBAROMBUTA FIBISZ/SZOCIETAS/KISZ -NEVELÉSŰ FÉRGECSKÉK PÉLDÁUL ITT A KISZ_SZÁRMAZÁST:

MERT AZ Ő "PÁRTJUK"BÓL MÉG SOKKAL DE SOKKAL TÖBB FÉREG VOLT MSZMPS és KISZES.
SŐT: Soros-ösztöndíjjal ment ki Orbán Viktor tanulni annak idején,valószínúleg ezért adott zsidó nevet nagylányának annak idején...

MINDEZ A SOK FASZSÁG ELKERÜLHETŐ LETT VOLNA? HA 19-20ÉVE TÉNYLEG VALÓBAN RENDSZERT VÁLTUNK.IGEN,MI, A NÉP, A NEMZET; NEM PEDIG A VÁLLALATIGAZGATÓ-PÁRTTITKÁR-KISZTITKÁR-FŐKÖNYVELŐ 4esFOGATOK; AKIK MAGUKNAK VAGY JÚDÁSPÉNZÉRT KÜLFÖLDIEKNEK 10ED-40ED-50EDÁRON HERDÁLTÁK/ADTÁK EL TÖRVÉNYTELENÜL A NEMZETI VAGYONT.ÉS A KÁRPÓTLÁSSAL TÖREDÉKKEL SZÚŐRTÁK ki a meghurcoltak rokonainak a szemeit,és rohantatták őket csalók karmaiba,akik máig "érinthetetlenek"!

Zsidó Kúrtcsányi szeméték hatalomrakerülésével,választási csalással (de előtte még Medgyesikkasztóék még 2évig a Fidesz-éra alatt megtakarított pénzekbből garázdálkodtak és osztogattak a kegyeltjeiknek):

Best of: nem lesz fizetős (egészségügy, felsőoktatás)

("!! Kíváncsian várom a baloldali és liberális nézők véleményét is, viszont az obszcén, trágár kommenteket - akár bal, akár jobboldalról jön - törölni fogom !!
Hány de hány évig hallgathattuk Feriéktől, hogy ők mennyire de mennyire nem akarnak se fizetős egészségügyet, se fizetős felsőoktatást. Nagyon buta és igaztalan vádak érték őket folyamatosan, hogy ilyesmire készülnek, de ők rendületlenül kiálltak véleményük mellett.
Újabban pedig arra próbálnak minket rávenni, hogy támogassuk ezeket az elképzeléseket, ne szavazzunk vagy pedig nemmel a március 9-i népszavazáson. Különben agymosottak leszünk.
Szerintem meg inkább az az agymosott, aki még hisz ennek a kormánynak :) "
gery greyhound felhazsnáló a youtube-on)

JELZEM, HOGY A SZCIENTOLÓGUSOK EMBERE VOLT MOLNÁR Röfi ÁGNES,valószínűleg azért is meg ZSIDÓ TELEKSPEKULÁCIÓK ALAPJAINAK LERAKÁSA MIATT IS LETT BEZÁRVA ÉS átjátszva az OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, Hárshegy/Lipótmező).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése