2009. december 29., kedd

LÁNYOKNAK,NŐKNEK

FIGYELEM!
(18+)



Miért jó, ha lenyeled? Nos nézzük sorjában:

Tiszta – nyilván ez esetben nem kell feltörölgetned a protein-adagokat, nem kell koszos zsebkendőtől megszabadulnod, meg a retikülödbe dugdosnod.

Gyors – sokkal gyorsabb és hatékonyabb lenyelned, mint hogy kiszaladj a fürdőszobába és kiköpd, aztán leöblítsd, lehúzd. Megnyugtatja a férfiakat – így nem okozol a férfiakban feszültséget az élvezés pillanatában, nem kell odafigyelniük erre az egészre, sokkal jobban tudják élvezni a tetőpontot.

Szimbolikus jelentéssel bír – a nyugati kultúrákban a nyelésnek mély szimbolikus jelentősége van, azt mutatja, hogy a nő teljesen elfogadja a férfit. A pezsgőt sem köpöd ki, miután iszol valakinek az egészségére, ugye? Büfizni szabad, az más. Udvarias – feltételezhetően nem vennéd te sem illedelmes gesztusnak, ha a pasi szaladna kimosni a száját, miután kinyalta a pinádat.

Környezetbarát – nem szép dolog nyilvános helyen (pl.: moziban) otthagyni a terméket, pláne miután a nyáladdal is összekeveredett… A papírtörölközők erdőromboló hatása pedig közismert.

Utólagos kiegészítés:Ha lenyeled, akkor nem marja vörösre a szemed :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése