2009. december 21., hétfő

Jó reggelt,Magyarország! 4.

(folytatás)


Titkos társaságok - illuminátusok 4/5


Titkos társaságok - illuminátusok 5/5


Az Új Világrend - Küldjétek tovább mindenkinek! (HUN SUB)
(zsidók főbábja USA és Izrael-USA-tengely főbábja az EU)

MIKOR TESZÜNK VÉGRE VALAMIT (200-500év késés után már ma)A FÖLDÉRT és a JÖVŐnkért?!

Kommentek közt:
"adatok: 2015 gáz és szén nincs, szén 2020ba szintén, alap energia források. víz napelem, szél, nem ecsetelem de nem segítenek. hőenergiaművek se.max 2050ig lesz élet, ekkor a legcsdoróbbak halnak meg, minél több a pénzed, annál tovább élsz, a sarkörökön me csak ott lesz élet. mindenki meghall, még a bajt okozó 1. fajta, a gondolkodó bűnöző, nem érdekli a jövő, csak az ő élete"
"embertípusok:1. agresszív, politiqs, gyártulaj...kik hasznot húznak a hüjékböl
2.a hüjék. ök veszik a sok kacatott, hedonisták
3. gondolkodó ember, igen ritka, mi átlátjuk a hejzetett, de tenni nem tudunk
4. átlag polgár "
(2es: IBMesek és más multinácik zsarolt befolyásolt bábjai (Szfvár) nagyobb része és szfvári autós pozőrök nagyobbik része,lásd lakótelepeken luxuskocsik,persze hitelkére/hülyébbeknek ha magánszemély akkor lízingre ;és játszóterek lerombolása parkolók miatt)
"Akik okoztak,,,azok akarjak megallitani !!Nevetseges nem gondoljatok?? Nincs jovonk ezen a foldon !Az eros megmarad ,a gyenge elpusztul.Ez a ket lehetoseg van !!Ha valasztani kell,,,kivancsi lennek ra hogy ki fog valasztani es kik folott fog itelkezni ?!?!Sajnos az ido a dontesre ,,,hamarosan el fog jonni !!! Ez a REALITAS !!!"
"Ha 60 év múlva nem is leszel, de a gyerekeid igen. S ők megkérdezik majd, hogy miért vállaltál gyereket, ha csak a te 60 éved érdekelt?"

JUDEn-bábok :

Izrael Európába költözik?
(MORE INFOra mellette,alatta:

"In Germany, the average Jews were victims of the Zionist elite who worked hand in hand with the Nazis. Many of those same Zionist Jews who, in Germany, had worked with the Nazis, came to Israel and joined hands with the Zionist/Communist Jews from Poland and Russia. It is the two faces of communism and Nazi-style fascism that rule Israel. Democracy is merely an illusion."
(Németországban, a zsidó középosztály, a Cionista elite áldozata volt, akik kéz a kézben együttműködtek a Nácikkal. Sokan azok közül a cionista zsidók közül akik Németországban együttműködtek a nácikkal, Izraelbe érkezve együtt örültek a lengyelországi és az oroszországi cionista/kommunista zsidókkal.
A kommunizmus és a náci stilusú fasizmus az Izraeli hatalom két arca.
A demokrácia csupán egy illúzió.)
(J. Bernstein: In Racist Marxist Israel, 1985)

http://www.biblestudysite.com/markis.htm

Merkel: Izrael létezési jogának biztosítása a német külpolitika egyik legfontosabb célja

Németország különleges felelősségét hangsúlyozta Izraellel szemben a német kancellár. Angela Merkel - aki vasárnap kora délután kezd három napos hivatalos látogatást a közel-keleti államban - közvetlenül elutazása előtt elhangzott üzenetében kijelentette: Izrael létezési jogának biztosítása a német külpolitikai egyik legfontosabb célja. A német kancellár az első külföldi miniszterelnök lesz, aki beszédet mond az izraeli parlamentben, a kneszetben. Ennek kapcsán Merkel utalt arra: beszédében hangsúlyozni kívánja, hogy Németország minden Izrael elleni fenyegetést saját maga elleni fenyegetésnek tekint.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Izrael stratégiai szövetségese Németország

Izrael stratégiai szövetségesének nevezte Németországot a zsidó állam miniszterelnöke. Ehud Olmert azután beszélt erről, hogy fogadta az Izraelbe három napos látogatásra érkezett német kancellárt.

Forrás: MTI, 2008. marc. 13. ")

Ez elég szélsőséges,de 60-80%a biztosan igaz:


"
Magyarország belső és külső ellenségei.
"
Csak azt is hozzá kell tenni,hogy ezek az emlitett jelképekkel/zászlókkal
rendelkező csoportosulások szinte mind-mind a zsidó világhatalmi összeesküvés bábjai.


Állítólag itt van még néhány,titkos laktanyákban...eggyel több ok,hogy akasztgassunk és felelősségrevonjunk országveszuejtő tetű bábokat jövő évben,2010ben,lehetőleg még télen vagy tavasszal,mikor még nem tudják eltüntetni a nyomaik maradékát!

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése