2009. december 30., szerda

MÁR MEGINT HAZUDTOK

MÉG MINDIG HAZUDTOK,
ZSIDÓK!


Fantasztikusan "objektív" riport a Magyar Szigetről

Ha nem tetszik,nem kell odamenni!Ja,hogy a zsidó megbízó által adott pénz többet ért az életednél?
"csak az gyüjjön (párt)katonának, akiki illyeett szeret" (=nemcsak zsidótvk vannak a világon,nemcsak zsidó2es...)

FIGYELEM!NA kit kart kicsinálni a jelenlegi olajbűnöző kormányzati maffiózó "elit"?:

Az igazak mondóját...
Sándor István - Politikai megrendelésre ölhetik a romákat

Bizony ám!Posztkocsi imfzsidóbérenc qrmány érdekében áll,hogy a cigányokat a magyarokra uszítsák,hogy úgy szocigeciék bevezethessék (Adja Isten ,hogy ne úgy legyen!)a statáriális,teljhatalmúsítú dolgaikat.
Nem, elég nekik az eddigi tákolmány?Amire valaki azt mondja,hogy ALKOTMÁNY?Amikor az jogtalanul vlétezik 1944óta?!Igen,65éve!És ilyenkor vissza kell állítani az eredeti állapotokat!
Tehát: hazaárulásért újra akasztás avgy főbelövés!Istenem,de megtisztulna végre a magyar közélet!TELJES FELELŐSSÉGREVONÁST!A TETTEKNEK VANNAK KÖVETKEZMÉNYEIK,meg a zsidók bábjai a főférgek ,"politikusok" SZÁMÁRA IS!

Ez nagyon beteg!Mikor készült ez a film?1964ben játszódik "az akkor 83éves Sztaliny"..mikor írták a forgatókönyvet?Sztaliny 1953óta halott!Meg "75 éves Hitler"...az viszont egyrer gyanúsabb,hogy lehet nem ő halt meg 1945bena bunkerben vagy előtte...hallottam egy forrást,aki mondta,hogy Sztaliny elvitette oroszokhó' és egy ketrecben játszadozott még pár évig vele...végül is akárhogyan is vesszük,emberi logika szerint mind2en a zsidók mesterkedései miatt kerültek hatalomra (Hitlerék pártják amerikai zsidó bankok támogatták, a szu-bűnözőket pedig illuminátus-szabadkőműves bűnbanda.Tehát a háttérben a 2pólus versenyeztetése és diktaturizálása és a fegyver-és gyógyszeripar stb vágletekigfelfuttatása mindiog is legnagyobbrészt a ZSIDÓk érdeke volt!És így van ez máig...ezért kár,hogy a "gázkamrák" mégse léteztek,mert akkor nem maradt volna ennyi...És szisztematikusan a gazdagZSIDÓk pé'zér' megmenkültek , a szegényZSIDÓkat vitték dolgozni stb táborokba...már csak ezért se volt igazságos...mert mindezek mögött gazdag gyáros,tőzsdés ZSk álltak,hogy beteljesíthessék cionista álmukat,hogy antiszemitázhassanak és üldözélsre hivatkozva területet rabolhassanak maguknak,hídfőállást Közel_keleten,ami 1947ben meg is történt...addig is már menekültek arra,a zsidók terrorcselekmények elkövetéseivel gyorsították is a leszakadást meg saját cionista diktatúrájukat és rablott országukat...én szívem és eszem szerint a MADAGASZKÁR-sziogetre költözésüket támogattam volna.Igen,egy iylen terv is létezett,de lehet,hogy csak figyelemelterelésként.Most meg kinézték maguknak 8vagy már kb 1909ben) Lengyelországot,Magyarországot,USAt...és itthon "elfogla'tak mindent a zsidauk"!Ezért kell visszaszerezni a hozzájuk ilegálisan került magyar nemzeti vagyont!
:

"Fatherland"...vajon miért nem kapható e film itthon,ugyanúgy mint a Jud Süss?

Milyen lehetett volna vajon?Talán (zsidó2es riport,enyhe/erös fenntartásokkal kezeljük):

1.rész

2.rész

3.rész
(megjegyzések a 3.,zsidósabb izű rész alatt:
"Hehe a falanszter építészet a diktatórikus rendszerekre jellemző.
A kapitalistára pedig az, hogy egyáltalán nem építünk semmit, kivéve csak felhőkarcolókat, és hipermarketeket. Amúgy a Nagynémet Birodalom stílusa nem a falanszter volt, hanem sokkal inkább az ókori hellén stílus nagybani változata, mivel a technika fejlődésével elérhetőek voltak a nagyobb épületek is, amik amúgy olyanok, mint a régi görögöknél pl. a Pantheon. "
"Mellékesen megjegyezném, hogy ha én ott lettem volna, akkor szintén ilyen épületeket emelek/emeltetek, mivel nekem is ez tűnik a legkúlturálisabb és tiszteletet nyújtó építészetnek. Éljen az ókori stílus! "
"Legalább az akkori nemzetiszocialistáknak volt ízlésük. Ezerszer inkább élnék egy Germániában, mint egy lecsupaszított Budapesten, ahol a klasszicista, szocreál és a neomodern stílusok váltják egymást. "
Tehát e komentek és a mögötte álló MAGYAR EMBEREK ÜZENETE a kúrmánmynak és a zsidó médiagépezetnek: NEM VAGYUNK HÜLYÉK!NEM LESZEÜNK FOGYASZTÓROBOTOK!NEM SÜLLYEDÜNK ÁLLATTÁ!VAN MÉG ARÁNYÉRZÉKÜNK,KULTÚRAIGÉNYÜNK ÉS SZÉPÉRZÉKÜNK!És ha ellene tesztek,HALLATNI FOGJUK A HANGUNKAT és a KISPÓROLT SZÖGLETES BETON-ÜVEG-FÉMSZAR, HÁZNAK CSÚFOLT OKÁDMÁNYOKAT ELŐBB LE FOGJUK ROMBOLNI,mint ti posztkommunisták a régebbi műemlék épületeket!Mert igenis 100as lista se lenne elég arra,mennyi kárt tettek a kommunisták és posztkommunisták,mind2 diktatórikus rendszer és zsidóvezérelt, az építészetben és a történelmi örökségünkben!
Diktaturrhák=megalomán épitkezések.Lásd ArénaZSIDÓPláza az ÜGETŐ/LOVI helyén!
Lásd AlleeZSIDÓpláza az 1.SKÁLA helyén Budán!
Posztkommunizmus=Vadkapitalizmus=zsidótérnyerés=pszarplázák,és takónkok helyett bankok meg a mű-bevásárlóérzés pénztemplomai,bankok,biztosítók,mocsokplázák.És betonbörtönkaptárak,"lakás"ok,amelyek soha nem lesznek OTTHONok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése