2009. december 27., vasárnap

EZ IGEN! 2.

(folytatás)






1.rész
(Budapest, called as Christmas tram, which is going on the route of Tram Line nr. 2. So if you want to see and travel by this tram, don't miss it between 5 December 2009 and 6 January 2010. :-)
The part one shows the route from Boráros Square to the Parliament. )


(The part two shows the route from the Parliament to the Vágóhíd. )
A PArlament/Budapesti PArlament (Ami régen még az idegenszívűek előtt MAgyar Országház volt)egyébként nem egy virtuális ember-vágóhíd mostanában?Legalábbis /2002/,azaz 20éve /1989/...?Vagy inkább 65éve /1944/ vagy 89éve /1920/?


(The part three shows the inside of the tram. )

Hogy milyen (volt) feldíszítés nélkül?Kb ilyen:





A 3részes karácsonyivillamosos videó feltöltő felhasználójának egy másik filmje:

Magyar találmány!Cigánylopásbiztosabb biciklilámpa!
(www.100csoda.hu
Ezt a találmányt egy magyar ember találta fel, bizonyos Lankus József. Szerintem egy nagyszerű találmány. :-))

(Nekem kb 2002-2003ban késsel karcolva lopták le cigányok fényes nappal a Fehér Palota előtti briongatárolóból,akkor még emeletes volt a MediaMarkt és az őrszoba a Palotai útra nézett, a bringatároló előtte volt és mégis "nem láttak semmit" stb mert vagy 4-5testes kancigány lehetett...CATEYE japán lámpa volt,szarrákarcolták az egész bringát,
előtte még a szervizben rakattam rá,mert ajánlották az "első üzembehelyező" garanciális szervizben Feketehegyen,ami a vásárlás helyétől, a szfvári Fosantól kb 6-10km-re lehetett..egyik a város egyik végében,másik a város másik végében...azóta vallom,és a szervizes is mondta,hogy "biciklit a bicikliboltból",ugyanez van fórumtapasztalatok miatt számtech dolgokkal is egyes hipermarketeknél...a boltban pl ismered azt aki összerakta és közvetlenebb a felelőssége,nem egy magyar vagy távolkeleti "sweatshop"ban gyártották /pl Sanmina- SCI,vagy egy pécs közeli vmi gyár,amit kinai ostoros rabszolgatatrtók aklarnak megvenni,stb/)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése