2009. december 10., csütörtök

Ráadásul menekülés közben megbotlott,elesett

Börleszkfilmszerű lehetett...de mutatja a mai állapotokat kicsit...

http://index.hu/bulvar/2009/12/09/rendorokkel_egyutt_akartak_ellopni_egy_rendorautot/

"Rendőrökkel együtt akartak ellopni egy rendőrautót

* MTI

2009. december 9., szerda 07:53 | Frissítve: tegnap

Megpróbált ellopni egy rendőrautót egy fiatalember a VIII. kerületi Népszínház utcában, de nem látta, hogy a sötétített ablaküvegű kisbusz hátsó ülésén két rendőr ül - írta a Népszabadság.

A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a Népszabadság [1].

Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe. Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök és azt mondták: "mi nem tennénk!".

A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították. A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót."

És ismét a ZSIDÓk:

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=25424

Kommentek alatta pl.:
"a párt nőtagozata" Még mindig itt tartunk? "
"Így van Papi, egyébként pont az ellene kifejlesztett "védőoltástól" mutálódik. Ezt régebben még a rtl és telaviv2 zsidótévéken és egyéb médiákban is mondták orvosok, az ellenoltással csak egyre több és több újabb és erősebb, ellenállóbb válfaja lesz az influenzának. Akkor még merték felhívni a figyelmet arra a normálisabb orvosok, hogy ne oltasd magad! Ma meg szinte elképzelhetetlen módon, néhány haszonéhes nyomorult magyargyűlölő mocsok kedvéért, az összes médiából ömlik az oltáskampány! Hihetetlen!"
"Hogyan is működik a védőoltás? Aki jobban ért hozzá, javítson ki!
A LEGYŐZENDŐ VÍRUS ANYAGÁBÓL, egy egészen KIS EGYSÉGET JUTTATNAK be a szervezetbe, vagyis BEOLTANAK A VÍRUSSAL, az általuk megfelelő dózisban! Ha a szervezet észleli, akkor az igyekszik kivédeni. Megfelelő ellen anyagtermelését aktivizálja, és a hasonló, illetve, az a vírus ellenanyag a szervezetben, mindig készenlétben áll, annak legyőzésére.
A másik verzió, amit ŐK ÁLLÍTANAK, hogy a VAKCINA AZ ELLENANYAG. Kérdezem én, hogyan lehet ellenanyagot készíteni egy ISMERETLEN VÍRUS ELLEN, ami folyamosan mutálódik, illetve másik vírusokkal, egy harmadik, negyedik változatban folytatja a kártékony élete útját? Mért van az, mint Németországban a BEAVATOTTAK MÁS ANYAGOT KAPNAK, mint az "előbb halandók"? ITTHON, MÉG A TŰKUPAKOT SEM VESZIK LE!
De van még egy nagyon kíváncsi, és érdekes kérdésem. MI LETT a tavalyelőtti, MADÁRINFLUENZA ELLENI VAKCINA SORSA, ami a raktári készletben megmaradt? Nem romlott meg? Ugyanis előállítani x Euró, kidobni drága. Talán, erre is jó, ha már mutálódik. ÍGY A KECSKE IS, MEG A KÁPOSZTAI IS... Ugyanis akkor is kiadta érte az álam, az árát, meg most is. Pókharapónk, és qrcsánytestvére nem tudná EZT A PÉNZT NEM FELMARKOLNI, amikor csak érte kell nyúlni.
Ezzel a vakcinával keveregtek az amcsik öbölháborúban is, teljes kudarc volt, rengeteg halottal. Miből gondolta ez a két-három félkegyelmű, hogy ők sikeresek?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése