2009. december 26., szombat

TALÁLATOK,AJÁNLATOK

Magyarországon ideiglenesen tartózkodó (2010ben távozási helyük: keleti országhatáron Románia,Ukrajna,Oroszország irányába,ajánlott nekik erősen Szibéria és Izrael/Palesztina)budapesti imf-bábqrmány-ról pár idézet:

(Beírtam google blogkeresőbe,hogy ZSIDÓkormány,és találtam néhány értelmnes oldalt,ami az igazságtagadó álbaloldaliakat felbőszíti,de a magamfajta igazságkereső-igazságszeretőket érdekelheti):

http://nervus.blog.hu/
http://nervus.blog.hu/2009/01/03/halal_izraelre

http://ujvilagrend.wordpress.com/
http://ujvilagrend.wordpress.com/2009/03/05/egy-ebredo-magyar-miert-kell-a-zsidok-hatalmat-letorni/
http://ujvilagrend.wordpress.com/2009/02/07/bayer-zsolt-feherfoszfor/


http://jailhouse.blogozz.com/2007/11/23/kamukauszt-tulelok-meg-mindig-nem-fizetett-eleget-nemetorszag
/


http://reakcio.blogspot.com/2007/07/nemzeti-grda.html

"A cionistákat kellene betiltani, és a neoliberalizmust, ha jót akarunk magunknak, ha megoldást akarunk a magunk jelenlegi gazdasági, társadalmi problémáira, akkor nem viseltetünk előítélettel a lehetséges megoldást hozó eszmék iránt : a Nemzeti Szocializmus nem az aminek a zömmel zsidó tulajdonban levő média hazudja!!! Hugo Chavez, Evo Morales, na olyasmi volna a hungarizmus, csak a honi jellegzetességeinkhez, adottságainkhoz, szokásainkhoz, kultúránkhoz igazítva.
Államosítható gázmezőnk is van, amit a zsidó kormány a kanadai zsidók cégének kótyavetyélt el nemrég. Zsidó adta a zsidónak, minket meg palira vettek. Pedig az a gáz minket illet. "nem volt pénz" kitermelni, no ne meséljenek, töredék összeg lett volna a kitermelés, mint amennyit a reformok kommunikációja elvitt!!! (azaz a fizetett zsidó hazugok zsoldja) Akkor nem viseltetünk előítélettel a lehetséges megoldást hozó eszmék iránt : a Nemzeti Szocializmus nem az aminek a zömmel zsidó tulajdonban levő média hazudja!!!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése