2010. január 8., péntek

NOCSAK már itt is

Fejér megye egyre "hiresebb" lesz..csak nem a szaporodó munkanélküliség miatt (multinácik rúgnak ki biorobottá alázott embereket szalagmunkákról, értelmiségi munka lófa** van),hanem a MÓRI MÉSZÁRLÁSról is,plusz még az általam ma észlelt hír:


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=26106


BANKárZSIDÓk és bábjaik (KÚRMÁNY,ÖNQRMÁNYZAT) félelme,mi?
Legalább a Raiffeisen volt?Annak van milliárdokkal eladósodva (a qrmány forrásmegvonásai és a vöröskék önqrmányzati maffia miatt is)a szfvári önkormányzat...
Mert azok (sárga-fekete "bank") engem is igencsak cseszegetnek...

"Bomba a bakban? Ellepik Székesfehérvárt a kommandósok
2010. január 08. 12:02
HunHír.Hu

Bombariadó történt egy székesfehérvári bankban - jelentette a helyszínről tudósítónk. Információnk szerint egy gazdátlan táska keltette a pánikot."

"Székesfehérvár belvárosában legalább két utcát lezártak, mivel bombariadó történt egy bankban. A pénzintézettel szomszédos üzleteket kiürítették. Helyszínen lévő tudósítónk speciális felszerelésbe öltözött tűzszerészeket látott. Úgy tudjuk, a szakembereket Budapestről hívták, mivel egy gazdátlanul hagyott táska terrorveszélyre is utalhat.

népszava online"

Pár komment:
"Már megint ez a terrorveszély. Más lemez nincs, tessék mondani?
Kezdek annyira félni, veszek egy páncélautót.

Itt kedves szocik félni csak a cigánytól kell, mert az egy zacskó tökmagért képes agyonszúrni. "
"Majd kitalálják, hogy biztos a Magyarok Nyilai hagyta ott a táskát. Hihetetlen, mit ki nem találnak ezek a mocskok. "
"Kedves B*****74 ha meg lenne nevelve akkor a cigánytól nem kellene félni, terror az van mégpedig zsidóterror és lesz is amig meg nem neveljük öket: szappan, lámpaernyő, tetűírtó, 6 milliárd judeókazár (igen már megint) füstéalakítása.
Adjon az Isten szebb jovőt!"

JELZEM hogy ITT A LAKÓTELEPEN ÉSZAKRA, folyamatosan esett az eső és RÁFAGYOTT VESZÉLYESEN A JÁRDÁKRA a MÁR JELENLEVŐ HÓRA,JÉGRE MÉG AZ ESŐVÍZ és AZ LESZ MINT PÁR ÉVE FOLYAMATOSAN, amikor ELESÉSEK,GERINCREESÉSEK,FEJPÚPOK (csak röntgen volt,LÓFASZT/NEM CSINÁLTAK CT-T,AZÓTA PÚP VAN A FEJEMEN ÉS FÁJ LEGTÖBBSZÖR)
következtek be velem,szinte évente!Mindig iylen időtájban!Amióta NEM SZANKCIONÁLJÁK,NEM BÜNTETIK A HÁZUK ELŐTT JEGET ÉS HAVAT A JÁRDÁN HAGYÓKAT,NEM TARTATJÁK BE A TÖRVÉNYEKET,AZÓTA MINDENKI LUSTA HANYAG!
Valószinűleg nemcsak az utcalezárás (már ha volt,majd kérdezősködök,pedig fél-1km-re lakhatok a helyszíntől vagy max 2,attól függ melyik zsidótároló/bank volt)miatt voltak kint kevesebben a városban,hanem mert sokan "jaj nem merek gyalogolni,ezért inkább kocsival megyek és szennyezek,mert talán a kocsiutakat/úttesteket esetleg szórják/takarítják még" remekül hozzájárulnak a szinte 1970es-80as évekbeli USAhoz hasonló szintű városi szmoghoz...és ehhez méág csak hozzátesznek a lakkozott/PVCvel laminált bútorlapokkal befűtő "értelmes emberek" ,akiknek nagy része C...Úgyhogy el kéne gondolkodni,mennyire sodorjuk vezsélybe a még esteleg dolgozni és élni akaró magyar embereket
...VALAKI TAKARÍTSA MÁR FEL A JEGET!A JÁRDÁKRÓL LEGALÁBB!
ÉLNI AKARUNK!ÉS NEM A QRMÁNY "MUNKÁJA" MIATT ELCSESZETT KÓRHÁZAKBAN EGÉSZ NAPOKAT TÖLTENI,GIPSZELŐDNI,ÜLVE TÖRÖTT CSONTOKKAL VÁRNI A TÚLTERHELT ORVOSOK ÉS NŐVÉREK ÁLTALI KEZELÉST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése