2010. január 2., szombat

KULTÚRA is ragadjon rátok az Újévben


Ballagó Idő - Ó Magyarország


Egészséges Fejbőr: Óh Magyarország MP3 (Szülinapi Koncert )


Hiába sírsz - Solymosi Eszter vére

Bizony,akkoriban Sólymosi Esztert is és a Körmend-i kislányt is ZZSSIIDAAUUUKKKKK ölték meg véreztetve,rituáélis gyilkossággal!
Ezért (is) lenne igény a 2.vh-ban NEM létezett gázkamrákra!Most,ebben a pillanatban!
Munkatáborok voltak,a mutogatott halottak járványok és élelemhiány miatt haltak meg (köszönhetően a "szövetségesek" közeledésének és bombázásainak)...
HELP US To END THE HOLO-KAMU LIE BELIEF!SEGÍTS NEKÜNK VÉGET VETNI A HOLO-KAMU ÁLHIEDELEMNEK,DOGMÁNAK!
Nem említik az újságok,hogy egy suttyomban hozott törvénnyel csonka-Magyarországon már csak ZSIDÓK kaphatnak kárpótlási jegyet és érte földet 2006óta!!!És csak ők tudnak jelenleg a Nemzeti Földalap által felkinált földeket árveréseken megvenni!A földek árveréseit direkt szándékosan az ország másik végében tartják meg és csak ott hirdetik ki 1-2-3napokkal előbb!Pl Szombathely környéki/VAs megyei földek,ha már nem vették meg mindet az osztrákok,akkor pl BAZ vagy Szabolcs-Szatmár megyében hirdetik meg "versenytárgyalásra",licitre...Persze hogy ezzel megszívatják a helyieket,akiknél lenne a föld és akik jogosan kapnák a kárpótlást...akik magyarok és nem ztsidók lennének...Már csak ezért is akasztani kellene fel lámpavasra agy bitófára az azóta leszerepelt kúrmányok ÖSSZES tagját!Egészen a miniszterek,államtitkárok,...sőt folytatni a parlamenti tagokkal,ál-ellenzékkel is!Nemcsak a főbűnős fejbelőnivaló kúrmánypártokkal!A részt vevő önqrmányzati bábokkal folytatni,megyei és városi szinteken is!BATMAN:Kezdődik! -szerűen megtalálni az ügyben részt vevő ügyészeket,ügyvédeket,bírókat,közhivatalnokokat is! Majd egyszer valamikor több1000év múlva megbocsájtunk,de addig VEZEKLÉS LESZ NEKTEK FÉRGEK,jogos ítélet!Jogosan le fogjátok tölteni a börtönbüntetést vagy humánusabb módon kötél általi vagy golyó általi halállal átsegítünk innen a másvilágra,hogy ne essetek újra a hatalom és pénz és a sátán és zs-bábjai/tisztelői csábításába.
TELJESEN meg kell tisztítani a közéletet!El kell hozni,véghez kell vinni az IGAZI RENDSZERVÁLTÁSt és SZEMLÉLETVÁLTÁSt és ÉLETMÓDVÁLTÁSt!
PÉNZISTENÍTŐ MINDENTLETIPRÓ GLOBÁLSZAR helyett EMBER-és KÖRNYEZETKÖZPONTÚ,HÍVŐ,SZERETETTELJES ÉLETMÓDOT!ÉRDEKVEZÉRELT GYOMOR-NYOMOR-AGYMOSOTTSZAVAZÓK helyett GONDOLKODÓ és CSELEKVŐ EMBEREKet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése