2010. január 5., kedd

"ERRE BEZZEG VAN PÉ'Z,MI,BAZMEG?"

http://bkvfigyelo.blog.hu/2010/01/05/bkv_azonnali_elbocsatas_a_szolgalatmegtagadasert

Idézek pár részletet:
"
Szuperkontroll-csoportok a BKV-nál: azonnali elbocsátás a szolgálatmegtagadásért
2010.01.05. 16:10

Már ma estétől úgynevezett szuperkontroll-csoportok ellenőrzik a BKV járműveit, s ha indokolatlan szolgálatmegtagadást tapasztalnak, akár azonnali hatállyal elbocsáthatják az érintett dolgozót - tudtuk meg.
"
Jó tetű nénikéteket,qrva anyátokat és egyebek!ERRE BEZZEG VAN PÉ'Z?MI,BAZMEG?!A FIZETÉSEKRE MEG SZERZŐDÉSEKRE NEM?!?!?!BEZZEG A 700MILLIÓS VÉGKIELÉGITÉSEKRE A "NEMZETISEGGI"-"MÁS"PÁRTI MEG SZOCION-GECIONPÁRTI KEGYELTEKNEK A VEETÉSBEN BEZZEG VOLT,TÖBBTÍZMILLIÁRDOS VESZTESÉG MELLETT?!?!?!?

"Az összesen 200 főt számláló, mintegy 50-60 csapat éjjel-nappal szolgálatban lesz, s igyekszik visszaszorítani a hét eleje óta tartó szakszervezeti "nyomásgyakorló akció" káros hatásait - erről ma délután döntött Kocsis István, a BKV vezérigazgatója, miután vezetői tanácskozáson értékelték a kialakult helyzetet. "

"Ismert, a január 12-i sztrájkra készülő szakszervezetek - amelyek a buszágazatban dolgozókat fedik le jobbára - hétfőn reggel speciális nyomásgyakorló akcióba kezdett, melynek hatására hétfőn és ma is gyakorlatilag munkabeszüntetés nélkül is megbénult a buszközlekedés egy része, illetve hiányossá vált a szolgáltatás. Mindkét nap reggel száznál több járművet nem tudott a BKV üzembe állítani: számos vonalon el sem indult a közlekedés vagy a néhány perc helyett akár fél órát is várni kellett az utasoknak a járatokra."

IDE VEZET az 1968 ÓTA TARTÓ VÁROSI VILLAMOSJÁRMŰ-KIIRTÁS!HOL VANNAK A TROLIBUSZVONALAK ÉS VILLAMOSVONALAK?TÖREÉKÉT SE ÚJITOTTÁK FEL ÉS NEM HASZNÁLJÁK MA!
OLAJ SE LESZ MINDIG,MÁR CSAK 5-10ÉVIG VAN!
FÖLDGÁZ is CSAK 10-15ÉVIG SE LESZ!AZ URÁN/ATOM IS ELFOGY 40ÉVEN BELÜL!
"TETSZETTEK VOLNA MEGÚJULÓ ERŐFORRÁSOKAT HASZNÁLNI" MÁR VAGY 50-100ÉVE?!
DE A QRMÁNYOKNAK FONTOSABB VOLT A ZSIDÓGYÖKERŰOLAJLOBBI-ARANYLOBBI-PÉNZLOBBI METÉLT KUKIJÁNAK SZOPOGATÁSA?!

"Ennek oka az, hogy egyes buszgarázsokban a reggeli üzemkezdetkor a járművezetők apróbb műszaki-esztétikai hiányosságokra hivatkozva megtagadják a jármű átvételét, forgalomba állítását. Ezek olyan hiányosságok, melyek felett eddig az elöregedett járműpark okozta kényszerű helyzetben "szemet hunytak", de - mint Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője lapunknak hangsúlyozta - nem olyanok, amelyek az üzembiztonságot befolyásolnák."

ÁÁ NEM ÁM!Pl. 90es vagy 21es (most már 90A) busz hegymenetből lefele meg kellett nyáron állnia,vagy ősz elején,és túráztatni 3-5percet továbbmenetel előtt a buszt..1987es Ikarus 415öst...Nem az IKARUSt szidom!HANEM A KARBANTARTÁS TÖBBMÉTERES HIÁNYOSSÁGAIT!IDÉN MEG OLYANT LÁTTAM 2DB 415ÖSÖN,HOGY A KARBANTARTÁS HIÁNYA MIATT BEÁZÓ TETŐ-VÉSZABLAKOK BAÁZÁSÁST FÉMLAPRÁSZEGECSELÉSSEL OLDOTTÁK MEG,ÉS ARRA HEKKELTEK RÁ EGY ÖKLÖMNYI "VASTAG" SZELLŐZŐSZELENCÉT,AMI 10EDÉT SE SZÁLLITANÁ ANNAK A LEVEGŐNEK,HA HASZNÁLNÁK...DE MÉG E KOMBÓHEKK ALÓL ÉS SZIVÁRGOTT ESŐVIZ PÁR HÓNAPRA RÁ!LASSAN ELÉRJÜK UKRAJNÁT és AFRIKÁT?DE NEM IS AKAROM AZOKAT MEGSÉRTENI..."VAN -E MÉG ENNÉL LEJJEBB?" "REMÉLEM NEM!"Azt már alig emlitem,hogy valamikor az "érthetően" bemondott állomás miatt valaki a FOK_GYEM kijelzőt akarná nézni,tájékozódás érdekében pl este,sötétben avgy ködben,hogy nem látja mi van kint,és akkor az 3-4megállóval eltér vagy még mindig a kiindulóállomásnál leragadt vagy a céláűllomás neve van rajta...nem beszélve a pontosidőkijelzésről,iylen Szfváron is volt,más márkájú kijelzőknél ,hogy mondjuk pl 14:53kor 9:15-öt mutatott meg ilyenek!NEM A GYÁRTÓT SZIDOM!A KARBANTARTÁST ELHANYAGOLÓ KÖZLEKEDÉSI CÉGEKET ÉS AZOK VÍZFEJEIT ÉS A KÚRMÁNYT!

"A sztrájkra készülők szerint ez a "figyelmeztetés" addig él, amíg a BKV nem lép vissza attól, hogy a tavaly év végén lejárt kollektív szerződésről folytatott tárgyalásokon a dolgozók szociális juttatásait faragná le. E témában hétfőn azonban hiába tárgyaltak az érdekképviseletek a menedzsmenttel, nem jutottak kompromisszumra, ahogyan a sztrájk esetén biztosítandó még elégséges szolgáltatások mértékéről sem.

(Lengyel Tibor - Népszava)"

NÉPSZArA!Itt a pont!KÚRMÁNYSZÓCSŐ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése