2010. január 15., péntek

IDŐUTAZÁS/ TIME-TRAVEL


)))STEREO((( Képújság
(A képújság zenéje, ahogy a tévében sosem hallottuk.
Szabó Gábor - Country Illusion )

BRUTÁL!:

SZUPERNAGYI!

("Ezt és még rengeteg más régi sorozatot olyanok keresik fel többségben, akik akkoriban voltak gyerekek, amikor a tévé rendszeresen sugározta ezeket a retro filmeket, rajzfilmeket. Jó látni azt, hogy vannak olyanok, akik felkeresik a youtubon és írnak véleményt róla. Így a youtube közösségi oldalként is felfogható"
"Rossz hír: Iain Cuthbertson, azaz Pernahajder Campbell 79 éves korában, idén szeptember 4-én elhunyt, feleségét követve, aki 13 évvel korábban halt meg. Cuthbertson rendkívül közel állt az ifjúsághoz és szeretette a gyerekeket. Igazi bohém, tréfakedvelő ember volt, s alakításával mindig színt tudott vinni. Isten nyugosztalja!"
"Szolgálati közlemény:)
Akinek van nCore hozzáférése, az most le tudja tölteni az egész első évadot onnan angolul, illetve 6 részt részt belőle szinkronizálva is, mindezt igen jó minőségben...")


Jamie és a csodalámpa - főcímdal
("Jamie, Sajó kutya, Megvagy Hadnagy, Szám bácsi, Segíts Elek, Rezesbandi, Füligláb nyúl, Tevemadár, Fonák Tamás

DALSZÖVEG:

Jamie, Jamie,

Jamie and the Magic Torch.

Down the helter skelter, faster and faster

Towards Cuckoo Land.

Wordsworth, Wordsworth

Following hard behind.

Ready for adventure,

Always there to lend a paw .....or hand

Mr. Boo and all the others too,

The strangest people you've ever seen.

And the torch with its magical beam

If I hadn't really been there

I'd think that I was dreaming

Jamie, Jamie

No two nights are the same.

And life is one long glorious game with Jamie.
")


Nils Holgersson (varázslatos utazása a vadludakkal)

Tudtátok,hogy a Hókuszpók más nyelveken GAGAMIL meg GARGAMEL? :-D
:

Hupikék törpikék főcímdal
(Az újabb SPARos figurák /tavalyiak,tavalyelőttiek/ között a jogok eladása és stricizálódás figyelhető meg: van már focista törp is és bevásárlótörp is...Erre azt mondhatom,mint egyik izgalmas hosszabb részben a Törpapa /amikor pártokra szakadtak a törpök és kezdtek gyújtogatni,háborúzni stb/,hogy "-NE TÖRPJEIM NE!TELJESEN OLYANOK LETTETEK,MINT AZ EMBEREK!FEJEZZÉTK B EZT A..."..afene,elő kell keresnem...Hajj,Sinkovits Imre mint Törpapa és Haumann Péter mint Hókuszpók... :-D Beégett az EPROMomba emlékként...
("Egyszerűen imádtam...:D:D:D Alig vártam hogy kezdődjön, és emlékszem hogy utána mindig ment a Knight Rider..xD Egész délután bámultam a TV-t..:D Ejjej.. Szép is volt kisgyereknek lenni!:)")
Tényleg,ki tud nekem leszedni KNIGHT RIDERt,teljes részeket,soorozatokat?Pár nmapja csak 22részt sikerült,.de abból 2t szarul rakott fel a torrentet felrakó,az egyik rar darab hiányzik, a másikból meg képdarabok hiányoznak,igy 20rész lett jó,ráadásul nem is sorrendben vannak...hanem vegyesen az 1. és 2.évadból ha jól figyeltem...ráadásul a bevezető rész sincs meg,amit akkor láttam,hogy a Michael Long és kocsija baleset stb..és amikor felébred már Michael Knight..a kocsija meg a KITT lett /Knight Industries Two Thousand/...Jelzem,hogy a GM elqrta,amióta nem gyárt PONTIACot, meg OLDSMOBILEt...a CHRYSLERék meg a Mercedesszel való egyesülést meg a PLYMOUTH márka kinyírását...a DODGE és az EAGLE megvannak még?és az AMC mint különálló csoport/gyár?Erről jut eszembe a DeLorean/DMC...tegnap lestünk a hasznaltauto.hu-n párat,min 7 millió egy db...de ugye rozsdamentes karosszéria,a tető közepén összeillesztve stb...
Jut eszembe,szerencsére nem néztem meg még újabb Knight2000 és Knight3000 klónokat meg az új filmet azzal a Ford-szörnnyel,mert valahogy az már oylan,minta egy amerikai nyugdijasnak Viagrát adtak volna,és felvarrták volna a ráncait...krómok,stb izmositott karosszéria,de az akkor sem az igazi...meg hogy sok idő telt el és nem azok a szereplők játszották...sokkal durvább a kontraszt,mint a Macskafogó 1 után a Macskafogó 2...de még a VUK után a KIS VUKnál is durvább kontraszt!Amikor a KIS VUKot elkezdtem nézni,azt hittem felvették valakinek egy 3Ds szgép-játékban való játszását!Kb oylan beállitások voltak meg térézet stb...)

Segítség!Franciák! :-D :

Elsüllyedt Világok
Durvák azok a taraj-hajak benne...és még az akkorélő szinészekkel a szinkron!
Meg hogy SÁG-SÁG nevű ,fejjel rendelkező űrhajóval mentek benne!Aki egyszer leitta magát vagy tudathasadásos lett,és mondta,hogy: "a SAGMA a nap...ne rohangáljatok,kis Sagmírok és Sagmolák" vagy mit...

Erre a hipniotizáló ásvány- kristálypörgetésre főleg emlékszem az elejéről,ami ebben van:

("A zenéjét a zseniális Vladimir Cozma szerezte, akárcsak a Megperzselt szívek/helén szemei sorozatét és még annyi más filmét!"
"Képregényben is megjelent magyarul,az utolsó Kockásokat próbálták ezzel megmenteni a csődtöl,jó magyar üzleti érzékkel fekete-fehérben..
Remélem,egyszer lesz dvd-n. "
Már megjelent pár hónapja néhány dvdn,el is kapkodták előlem...meg mások elől zsidópláza-gigamarketekből..)

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése