2009. október 31., szombat

Újabb ÉBRESZTŐ!


És ő még as ZSideszben van,pedig ha ennyire igazlátó és magyar,akkor a Jobbik-ban kellene lennie! ;-)

Jó reggelt Magyarország!


Végre egy normális c, már vagy 2-3éve nem láttam ilyent (egyik távolabbi kollegám volt,informatikus ;-) ,és őelőtte csak diákdolgozó koromban láttam...valamikor kb 9-10éve).Igen,ki kell mondani az igazságot,hogy a megszálló zs-k ügynökei a qrmánypártok polgárháborút akarnak szítani,és arra hivatkozva statáriális állapotokat és még durvább pénzdiktatúrát bevezetni (még ennél is jobban?akkor tényleg meghalunk! a mostani demokratúra megöl)

Hmm hmm...


E 3.beágyazott videó mellett ez volt "more info"ra kattintva a youtube-on:

"A fő-offshore-céges, ránézésre OPNI-s (ja azt már' bezárták) libatolvaj gazdairtó ellátogatott a haveri kutyákhoz. Csak azt nem közölte a drága 'egybegyűltekkel'(összetereltekkel), ill. Mari néni -féle díszmagyarba öltöztetett megvezetett vak magyarokkal, hogy jövőre a gyerek ebédjét/egy részét is a szülő fizeti! Hisz' a zsidó bankárok már tönkretették a hadseregünket, a mezőgazdaságunkat, iparunkat, egészségügyünket, az ÁNTSZ rendszert, mit lehet még szétverni, ja, még van egy jól működő gyerekétkeztetés, "azon spórolj, rohadt gój Bajnai" - mondták neki, és ő hű alattvaló!
Mindenki Orbán Viktorkája meg nem szól semmit, csak lapít, mint szar a fűben. (Mit szóljon, jövőre ő is megy kunyerálni ugyanezekhez, megmondta..)
Ötlet: minden, a rossz EÜ, vagy étkeztetés miatt meghalt magyar gyermek után haljon meg egy zsidó bankár is! Vélemény? "

NÓ KOMMENT!Hallgatás=Beleegyezés!

Jó napot!:


Alatta kommentek:
"
jollyjoe7777 (2 months ago) Show Hide


Btk. 30. § (1) Nem büntethető, aki a saját, illetőleg a mások személyét vagy javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélyből menti, vagy a közérdek védelmében így jár el, feltéve, hogy a veszély előidézése nem róható a terhére, és a cselekménye kisebb sérelmet okoz, mint amelynek elhárítására törekedett.

magyarfighter (1 day ago) Show Hide

Így van, a végszükség jogellenességet kizáró ok.
Hihetetlen, hogy erre a rendőrségen még senki nem jött rá. És még csoda, hogy mindenki hülyének nézi őket?
Az meg már csak hab a tortán, hogy a rendőrségen számos jogász dolgozik, plusz bizonyos beosztástól v. rangtól felfelé jogi diploma is szükséges.
"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése