2009. október 13., kedd

ŐS-ŐS-ŐSDISZKÓ aki annyi mint én,tudja miről van szó

Aki meg fiatalabb,az percemberke-sztárocskák lenyúlásaiból ismerheti
csak meg e eredeti számokat,ha nem kapcsol valami normálisabb rádióadóra...
vagy a youtube-ra ;-)

Íme néhány:


DEAD OR ALIVE: You spin me round (like a record)

Alatta két komment amivel egyetértek:

"fuck i love this song but (wh)y the hell did pete burns decide to be a woman!!??! "

"Flo rida is a peice of fucking shit to remix this song. No rappers today should be copying any fucking 80's music. It was one of the time periods where the actually had real good music. And its a disgrace that there remixing them into songs about drugs and "fucking a chick"."

Ezt mikor adjkák ki dvdn vagy torrenten? "A Simlis és a Szende",vagy mire magyarították ezt (MOONLIGHTING,jelenthet szerintem seggvillantást, holdfényezést,stb):

object width="425" height="344">
Kemény,mi?1980as évek!Bruce Willis TELJES HAJJAL! ;-)


SHALAMAR: Night to remember


MIDNIGHT STAR: No parking on the dancefloor
(Ők követték el az APERÉJTÖ' című számot is ;-) )


MIDNIGHT STAR: FREKAZOID ("Jön a bréjk jön a bréééjjkkk" ez jutott eszembe ;-) )


MIDNIGHT STAR: OPERATOR ("operator,this is an emergency""operate your body,operate on me,take a join (on) your body, take a join on me")

Ezt el is felejtettem már:


ROCKWELL: OBSCENE PHONE CALLER ;-)


ROCKWELL: SOMEBODY'S WATCHING ME (ezt nyúlta le 1-2éve valaki,hallottam a rádióban; ja és szerintem a DJ BOBO ebből merített ihletet az 1990es évek elején a SOMEBODY DANCE WITH ME című berobbanásához)

És itt a hát-libabőrőztető zene és ének:


PIA ZADORA és JERMAINE JACKSON: WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL
Ja!Én nem erre az MTVs hanem a VH1es klipre emékszem ,amikor érdekes színű adidasszerű szabadidőruhákban a homokos tengerparton futottak benne 2en.

E számot azóta legalább 3-4percemberkesztárocska lenyúlta azóta...volt belőle halálos kínzással felérő lassított rapváltozat (Pappa Bear),sőt volt 1-2 modern idc -üdc feldolgozás is 1-2-3éve (előadóra nem emlékszem,annyira "lényeges" lehetett.PL itt van egy rév-változat: http://www.youtube.com/watch?v=Ft3Iqv0049Q . Hiába,már a rave se a régi ;-)Hoppá,kihagytam a Crystal magyar változatát, az írpop-jellegű "Nap szivárvány Hold"-ot.Jut eszembe,feldolgozták Mike Oldfield: To France c. számát is,és egy cikk szerint meg is dícsérte őket érte /"bárhol bármit...megtalálsz".).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése