2009. október 19., hétfő

"1-2-3 START!ÚJHULLÁM" folytatás még


COLOR: ÚGY FÉLTELEK (Igen, az ő számuk eredetileg,nem az Auth Csilla-Szolnoki Péter-é!
Csak sajnos nincs fent az eredeti klipp,ezért ezt a más képes eredeti hangsávost ágyaztam be ide.)


PROGNÓZIS: HJASZA KÖZBEN ("Én az időt nem sajnálom,csak élni szeretnék...Hagyjatok élni..Minden ami volt,a porba hullik széééttt".Figyeljétek a 3 szintetizátort 1 tologatós állványon!)


PROGNÓZIS: TELE VAN A VÁROS SZERELEMMEL! (jellegzetes szintis refrénű.Nézzétek a Vörös IStván kkori jellegzetes szerelését.Feszes fekete hosszúgatyán kivül egy rövid műszőrme gatyácsak :-D Figyeljétek azt is,hahogy a korabeli női viseleteket,seggeket pásztázza a kamera...és 1-2 helyszínt,pl Lánchíd,Petőfi CSarnok Szabadtéri Szí npada...))


PROGNÓZIS: ADD KI MAGADBÓL A FESZÜLTSÉGET! (Megvan ez is nekem kb 1986os lemezen.2:05-20:06nál aza magasfeszültséges tábla igen ritka és már antik.)


PROGNÓZIS: KIÉ EZ AZ ORSZÁG? (Igen,ők már ekkor feltették a kérdést,lehet látták előre,hogy mekkopora lenyúlások lesznek,meg a zs-k beömlését.Elvileg mára már 400ezren vallják magukat ZSnek Magyarországon...és sokszázezren a 13.törzsüknek, a C-knek...500-800ezren 1990valahányban!Vágjunk vissza a születések,és a felnevelések fegyverével,foglaljuk vissza a f@szukkal hontfoglalók elől Magyarországot!)

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése