2010. március 17., szerda

"PRIPRESHH ÜÜZZSHHH"

("verekedős" spagettivesztern-ek hangeffektje az ütésekre)


Szerintem ezen én is ott voltam,csak hátrébb,azért nem látszom a videón..vittem szakadozó szalmakalapomat is...

Itt meg sajnos nem voltam,mert lábadoztam 15-én még,és tartalékolni kell a segílykét 20-21ére egyetemre...:
http://hunhir.hu/magazin.php?pid=keptar&oid=ut&id=000162
CSak gyengéden jelzem, hogy 5-7szer annyian voltak a Jobbik rendezvényén,mint a Fideszén...a maszopról és nemdéefről ne is beszéljünk...ott buszos szállítás lehetett,mint a választási csalásoknál (2002,2006) is...

Vigyázzatok, a zsidesz a győzelem érdekében kikkel paktálna le...
ezeket is lehet szélkakasoknak nevezni,nem csak a nemdéef-et,maszop-ot,szadesz-t...meg kádéNEMpét,...:
http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27917

"Az utóbbi időben tartott találkozókon az ellenzéki politikusok felvetették, hogy a parlamenti választások során a Hit Gyülekezete ne álljon ki „központilag” az MDF mellett, bízza a helyi csoportokra, melyik jelöltet és pártot támogatják. A taxis keményen megkéri a támogatás árát, Viktor! Ha az újpogányokat elítélteted a keresztény barátokkal, hogy fognak viszonyulni egy olyan szektához, amelynek a pszichohorror-tragikum szeánszain közismert zsidó kirekesztő SZDSZ-prominensek fetrengenek a földön extázisban."

"A Hit Gyülekezete a negyedik legnagyobb egyház Magyarországon, több tízezer szavazót tud. A tavaly nyári EP-választáson nagyon sok tagjuk – elsősorban Bokros Lajos személye miatt –az MDF-et támogatta. Túlzás lenne azt állítani, hogy a gyülekezet teljes gőzzel belevetette magát a kampányba, annyi azonban biztos, hogy nélküle az MDF nem szerzett volna mandátumot az Európai Parlamentben."

Istennek hála,hogy nem többet szereztek!Bokros bohóc egy gyilkos zsidista állat!

"Megváltozott a helyzet. A Fidesz (és a KDNP) képviselői az elmúlt években többször is konzultáltak a Hit Gyülekezetével „egyház-politikai kérdésekben”. Ezeken a megbeszéléseken a jobboldali politikusok érzékeltették, hogy ma már máshogyan ítélik meg a gyülekezet működését, mint a Fidesz kormányzása idején. Megígérték, hogy újból kormányra kerülve egyeztetik majd az egyházakkal kapcsolatos törvényalkotási elképzeléseiket a gyülekezettel. Mindebből az is következik, hogy a Fidesz–KDNP környékéről – eltérően az 1998–2002 közötti időszaktól – nem indul politikai-vallási hadjárat a Hit Gyülekezete ellen."

Miért,akkor indult hadjárat?Már akkor is impotens volt a fidesz,azért hagyta bent a veztésekben szinte mindehol a zsidókommunistákat?
RADIKÁLIS=GYÖKERES VÁLTOZÁST ÓHAJTUNK!
VALÓDI RENDSZERVÁLTÁST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése