2010. március 3., szerda

KÖZELeG MÁRCIUS 15.-E 2.

!!!Ezt a klipet nem ismertem!:


Z' Zi Labor-Villa negra Románca (HQ)

Ebbű' lett ;-) :


A VILLANEGRA ROMÁNCA - PÁGER ANTAL
(Ebbű' van:
Hattyúdal
1963, fekete-fehér, 108 perc, Keleti Márton
Egy kültelki viskóban, az épülő lakótelep szomszédságában Tamburás, az öreg csavargó maga köré gyűjti a megtévedt fiatalokat: a szabadságot szomjazó Diákot, a gázolásért eltiltott buszsofőrt, és a többieket. Víg zenélés közben egyik napról a másikra élnek, apró lopásokból, alkalmi munkákból, kisebb stiklikből tartva el magukat. Ám Tamburást lassan elhagyják társai. A Diákot egy bölcsész lány csábítja el, a sofőr újra a volán mögé kerül, és a terjeszkedő városrész lassan maga alá gyűri, eltünteti a "Villa Negrát".
STÁBLISTA
Rendező: Keleti Márton
Forgatókönyv: Dobozy Imre
Dramaturg: Szász Péter
Operatőr: Pásztor István
Vágó: Boronkay Sándor
Zene: Ránki György, Garai Gábor
Hang: Rajky Tibor
Díszlet: Zeichán Béla
Gyártásvezető: Győrffy József
Gyártó: Hunnia Filmstúdió
Szereplők: Páger Antal, Várkonyi Zoltán, Szirtes Ádám, Sztankay István, Bodrogi Gyula, Béres Ilona, Győrffy György, Sivó Mária, Pécsi Ildikó, Kiss Manyi, Szendrő József, Avar István, Kállai Ferenc, Peti Sándor, Szuhay Balázs, Gobbi Hilda, Madaras Vilma, Nagy István, Hollós Melitta, Kibédi Ervin, Csernus Mariann, Somogyi Nusi, Rajz János, Rátonyi Róbert, Mendelényi Vilmos, Csorba István, György László, Mádi Szabó Gábor, Koncz Gábor. )

Korabeli humor ;-) :

Tudományos borkóstolás - Kazal László

"A" színész!:

Agárdy Gábor - A vén piás
(milyen szemüvege van ebben-az eslő szemüvegem,7edikes koromtól nekem is ilyen volt, ez NEM SZTKS KERET,HANEM BÉCSI!)

Legkeményebb!ÁLCIGÁNYZENEKAR ;-) Kemény playback! :-D

Szokatlan tagokkal ;-)
(Gyengébbek és fiatalabbak kedvéért ki vannak írva a nevek...gonoszul jegyzem meg,hogy Szikora Róbert anyámmal és apámmal egyidős,1953as ..nem néz ki annyinak,mi?Apja is énekes vó't...brutál meglepetés a Pa-Dö-Dö..akkor még nem nagyon árulták el,hogy hazaáruló szadessszel szimpatizálnak,és kb kezdet kezdetekor is voltam koncertjükön a FehérvárVásáron...meg vmikor 1994nyara fele Agárd PopStrandon is,amikor egésznyári koncertbérletet is nyertem diák-társadalmi munkával (!!!)mederkotrással... )

Ugyanebből a szilveszteri műsorból!:

Szilveszter 1991 - Kárpótoljuk e. - Hungaro Dallas (részlet) ( a szereplők magyar szinkronhangjai a szereplők..ismerősek?remélem igen!Szerencsi Éva és Kránitz Lajos azóta sajnos már "jobblétre szenderedett"...röhögni fogtok,de az a Trabant Tramp,amit szegény ló húz a végén,az létezett gyártmányként,klevés példányszámban polgári változatban,több volt katonai,határőri változat,főleg NDKban...)

Nagyon kemény!Biztos 1990valahányas...:

"8kan": Irigy Hónaljmirigy: Dallasz-Szomszédok paródia
És ami utána jött akkor:

"Vad Angyal" ;-)

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése