2010. március 6., szombat

Ha ha de vicces 5.

(folytatás)

Elgondolkodtató (de összevágott):

Alatta:
"szavazzatok csak a zsideszre vagy mszpre egyik se fog soha csinálni semmit igéretek jobbról balról...Érpatak településen az önkormányzati választások után a falunak Jobbikos polgármestere lett..és lám (feljegyzés a Magyar Nemzetből) a cigóbűnözés szinte megszűnt (terménylopások 100%al utcai balhék 60%al) csökkentek..szavazztok csak a többi korrupt bűnözést tápláló, az országot amerikai-izraeli érdekekért destabilizáló volt kommunista tagos pártokra."
"ebben az a durva, hogy nem lehet eldönteni, hogy ez most akkor egy Jobbik kampány, vagy egy Jobbik ellenkampány. Nem a szerzői szándékról beszélek, az nyilvánvaló, csak egy nem egészen komplett illetővel egyetérteni nem mindig menő, bár lehet, hogy van, akinek épp ez hozza majd meg a kedvét, hogy a Jobbikra szavazzon :P"

Jaj,segítség!
Országégetés!:

Nem senki nem tud,hanem ezek a volt mszmp-sek!

Később:

"Kérdezhetek valamit angolul? Majd Eszter segit!"

Az elején azt a MaDeFaszos videót ignoráljátok, a Bokros nemcsak a divathoz hanem a közgazaságtanhoz se nagyon ér,lásd mi lett 1994-1998között...
De utána...

Angol nyelvlecke Áder Jánossal


Demszky's heroic struggle with English
HIHI!: "Budapest mayor Gabor Demszky gamly tries to narrate a conference promotion video about the city, but probably does BP more harm than good. "
"probably does BP more harm than good" Az biztos! A rohadt szmog, a graffitik, a fémlopások,lerobbant járművek,szabálytalankodások,kutyaszar,kátyúk,omló parkok, meg hogy 20éve ott rontja a vezetésben a levegőt!

Látom,itt is ment a tanulás...látszik,minél kéásőbb kezdik,annál nagyobb a kár ;-) nem kellett volna ifjan rablóprivatizálni-csalni (többi KISZfiúnak-KISZlánynak se),akkor kellett volna a nyelvet tanulni...stb:

Gyurcsány beszélni angol

Méh hogy én Ő-zök?meg az ügynöksikkasztó medgyesikkkasztó?itt a kúrtcsányi!:

Gyurcsány ő-zik a CNN-en REMIX!!! CSAK A LÉNYEG! :))

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése