2010. március 6., szombat

"CIGÁNDIAK"

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27421

Basszus...én türlemes keresztény vagyok,de ezeket homlokon kellett volna éleslőszerrel lőni!

"Két személyt már azonosítottak a feszülettel támadó, kereszténygyűlölő, rasszista cigány bandából
2010. február 28. 12:44"

"Köszönetet mondunk annak az olvasónknak, aki felfedte a tegnapi brutális támadás elkövetőinek etnikumát, így mi számolhattunk be elsőként a rasszista, keresztényellenes, cigányok által elkövetett brutális bűntettről. Ha nem egy katolikus, hanem zsidó iskolában történik az eset, s nem a megbecstelenített feszülettel, hanem menórával verték volna szét a diákokat, hazánk ma a világmédia vezető orgánumainak címlapján lenne. Mivel cigányok támadtak feszülettel magyarokra, s verték meg őket brutálisan, ez csak a garázdaság kategóriájába tartozhat. (Képünk illusztráció)"

(de jó hogy nem vágtam be ide a képet,sokan pont olvasáskor étkeznek,lehet visszajött volna az étel azonnal)

"Teljesen mindegy, hogy mit hadovál most a rendőrségi szóvivő, és tompítja az események élét, egy a lényeg: emberi mivoltjából kivetkőzött rasszista, kereszténygyűlölő cigány banda rontott be a a nyíregyházi katolikus gimnázium kollégiumába, ahol három 16-19 éves diákot bántalmaztak. "

"A tanulókat ütötték, rúgták, egyiküket egy falról leeső szentkép keretével is hátba vágták - mondja a rendőr, letagadva, hogy a falon függő FESZÜLET volt az a bizonyos tárgy. Az elkövetők végül elmenekültek a helyszínről, amikor a portás a nevelőtanárért szaladt."

EZÉRT IS ALÁÍRNÁM,HOGY SZÖGESDRÓTTAL,ELEKTROMOS KERÍTÉSSEL,KÖRÜLZÁRT REZERVÁTUMOKBA ZÁRJÁK A C-K 80-90%NYI "BECSÜLETLEN" (BECSÜLETTELEN) RÉSZÉT,AHOL KEDVÜKRE RABOLHATNÁK,ÖLHETNÉK MEG EGYMÁST ÉS "ILLESZKEDHETNÉNEK BE",HA MÁR 800ÉV ALATT NEM SIKERÜLT.

"A szóvivő a verekedéssel kapcsolatban elmondta: a nyomozás adatai szerint előzőleg a kollégiumba tartó fiúkba az utcán két hasonló korú személy kötött bele. A diákok bementek az intézménybe, a kötözködők viszont két másik társukkal, köztük egy középkorú férfivel utánuk mentek és verekedni kezdtek. A csoportos garázdaság miatt indult eljárás során a rendőröknek sikerült két személyt azonosítani a diákokra támadók közül, s nagy erőkkel keresik őket. Egyiküket, a középkorú felnőtt személyt – jegyezte meg Fülöp Gergely – már más hatóság is körözi, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A másik két elkövető azonosítása még tart - tette hozzá. Szóval, Fülöp Gergely, nagyon reméljük, hogy kormányváltás után nem szóvivő, hanem maximum kapuőr leszel."

Le se kell írni,hogy cigányok...az,hogy utánuk bement félelem nélkül a kollégiumba...és verte őket,meg hogy más hatóságok is körözték..egyértelmű!Az elkövetés eszköze is.Hiába van neki 2kg-s -5kgs aranyozott gépláncon feszület vagy más szentkép a nyakában,attól még NEM lesz keresztény a cigány!
(Ellenétbnen azokkal,akiket látok pl vasárnap a Szfvár-i Belvárosban némely templomokba bemenni...ők kivételesen sokkal jobban beilleszkedtek.De ők szerintem 1/100ada vagy 1/500ada ...a népcsoportnak...talán.)

Kapcsolódó másik hír:

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27405

Pár komment a hírek alól:

"Nekem a kedvencem:hogy hány óra van? Még a legkisebb retkes is ezt kérdezgeti,mintha
mennének valahová.Nekem lenne tippem...."
"persze, elkésnek az iskolából, munkából... haha :D"
"Vitába keveredett.
Magyarul: adj egy cigit köcsög! Add a telefonodat, kurvaanyád! Szétbaszunk, köcsög magyar!
Ez jelenti a szélsőséges újságírásban azt, hogy vitába keveredett,"
"Ezt ma reggel, a 7h-ás HÍR TV-s híradó-ban úgy mondták be: "ismeretlen férfiak törtek be". Rögtön mondtam is a páromnak, hogy az életemet rátenném, hogy cigányok a támadók. Hát, így lenne 5-ösöm a lottón!

Persze, érthető, hogy a Fityesz TV-híradóban, abban, amiben épp bemutatják, hogy borul össze a narancsos párt a díszcigányukkal, Flórikával, meg a csürhéjével és éltetik az "örök magyar-cigány barátságot", ez az újabb cigány-támadás korrekten nem mondható be.

Szebb jövőt!"

"Na erről van szó! A katolikus gimnáziumban kellene egy keveset a keresztes vitézekről,bátorságról,összetartásról,hitvédelemről,harcászatról tanulni!
Nem igaz,hogy egy csomó ereje teljében lévő ifjú ember,nem tud leverni 3 db. östulkot!
A kokerók csak addig bátrak,amíg nem ütköznek ellenállásba. Félelemből ne hagyjuk már felpofozni magunkat! Hová lett az egészséges büszkeség? Már a cigány itt az úr? Eltűrjük?"

"Na hagyjuk már: "keveredett vitába"! Egy kb. 20 IQ-s cigánnyal nem lehet "vitába keveredni", ugyanis nem vitaképes! Nyilván provokálták és inzultálták cigók a magyar srácot aki vissza mert szólni. Sündőrség ilyenkor hol van?"

"Farkas Flórián nem régen buzdította őket a magamutogatásra. Igaz nem ez ügyben, és nem ott. Az ilyen figurák a tipikus önhergelők idióták. Meg adják a kezdő hangot, és "félreállnak" hangadók, azok meg, a 20 IQ-s tömeg, meg hömpölyög miden felé!
Már csak 45, és még 15 nap!
cigányok, égő fákjaként vágtáztok majd, az árvízvédelmi töltések felé!"
=közmunka! ;-)

"Mikor a hír így fejeződik be: ......a mentők megérkezése előtt pár perccel a kommandósok likvidálták a cigány terroristákat...... na akkor tudom, hogy itthon vagyok."
Bárcsak ilyen lenne már...egyből töredékére csökkenne a bűnözési hajlam...sőt az abból sportot űzés,hetvenkedve dicsekvés a priusszal eltűnne...

"Sok bányát lehet beüzemelni bűnözöknek... ha kitermelik a napi ellátásukat megkapják. Ha nem akkor szívás van."

"Ezt a hírt kell küldeni :Brüsszelbe,Londonba,Amerikába az ők nyelvükre lefordítva!"

"A cigányok a sátán népe.
Ki kellene őket irtani mind,hiszen ők a gonoszt jelképezik."

Jelzem,hogy újabb kzutatások szerint a cigányság a zsidók 13.törzse...nem esett messze akkor a fájától...a kukacos alma...

"Nem kell izgulni, 1-2 óra beszélgetés után máris szabadon fognak a Gazsik szaladgálni, hisz szökés elrejtőzés veszélye nem fog fennállni. Mehetnek tehát befenyíteni mindenkit, hogy nehogy tanúskodni merjen. :("

Sajnos van pár szfvári banditacsalád is,pl Hosszúsétatér stb,akik pár hét vagy 1-3hónap után folyamatosan kiszabadulnak!Múltkor egy valódi munka nélkül szerzett vadiúj Skoda Fabia-ból vigyorgva néztek vagy inkább sóvárogva,hogy "nyúljuk le megint"...1 szőkitett koravén ciánynő és a 4bátyja...korábbi fellelési/bitorolva tartózkodási helyük: Szfvári VAsútállomás, fő oszlopos csarnoka és a fémpados ülő váró,és a Resti rész,amíg végre jogosan ki nem dobták onnan szó szerint őket...de tovább "legelnek" a szintén bekamerázott környéken az Autóbuszpályaudvar előtt,sőt a zsió építésű területlenyúlt AlbaPlázában is...ami 1999óta ott ül egy lezárt forráson egyébként...meg a PATEX és a Városi Piac romjain...

Pár klomment még alatta a 2cikknek:

"Végre korrekt rendőrségi tájékoztatás: belekötöttek (cigók) a fiatalokba! Ahogy korábban írtam ez a "vitába keveredés" teljesen kizárt, mégis ezt nyomatják zömmel."

"Ezeket akarja integrálni a fidesz? Egyik kutya másik eb mint a két díszcigány is kolompár eljárás alatt a farkas meg ugyanilyen ügyekért kapott elnöki kegyelmet göncz tatától."

Most itt a vég(e) mert egyre jobban terjed a gyulladás,pihenek!Tüdő,orr,fülek,torok....ahogy köhögök,leszakad a fejem meg egyre furábban látok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése