2010. március 3., szerda

KÖZELeG MÁRCIUS 15.-E

...Már csak 12nap...
Már 2hét sem...
És az ápr.11-ei választásig/szavazásig is kb 1hónap és 8nap...
KITARTÁS!
Fordulni kell a történelem kerekének!
Ha elmentek szavazni,remélem végre végleg kiűzzük a hazaárulókat itthonról!

Pár gondolatébresztő annak,akit a multinácik, a munkatársai és a médiaagymosottak manipulálnak,és nincs saját akarata,megérzése,véleménye (olyanok a szoclibgeciknek az ideális vszavazódroidok,a gyomorból és étkezési utalványból,lefizetésből eredően szavazók):

NYISSA FEL A SZEMEITEKET AZ IGAZSÁG!


"Egy "rasszista" magyar az Echo TV-ben
Nyiladozik az igazság! Már van, aki ki meri mondani nyilvánosan is! Szaniszló Ferenc az Echo TV 2009.06.12-i Panoráma c. adásában. "


"Szaniszló Ferenc a cigányterrorról
A Világpanoráma c műsorban (Echo TV, 2009. július 10.) Szaniszló Ferenc beszél a hazánkban dúló cigányterrorról, az orkokat felbújtó liberális szemétről, de... "'Jön már a kukásautó"! "
Pár komment:
"Ilyen emberből kéne több, mint Szaniszló, akik meg merik mondani a frankót az ember szemébe, és nem hátulról vágja beléd a rövid bicskát.
Szebb, hyperpingmentáció-mentes jövőt ! "
"A kiválasztott metélt fasiszta népek gyűlölő és palesztin gyerekek gyilkos cionistáknak a *French Southern & Antarctic land* üres szigeten a helyük magukra hagyva, oda telepíteni őket mind egytől egyig, kivétel nélkül.
A f@szkalapos cigány-maffiózók vajdák és az ingyen élősködő cigány inkubátorkeltető-gépeknek is találunk megfelelő szigetet, hiszen úgysem integrálódni akarok társadalmunkba."
"Szaniszló beszélni mer az igazságról tehát fasiszta...Az SZDSZ forog a sírjában... :-) " :-D
"Eljött a változás ideje! Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt! Rendszerváltást! "

Lazitásul egy kis nosztalgia...kb 1993-94,Private Moon Productions/Pierrot produkció...
Sípos F. Tamás!

Akkor még nem voltak a Hornrorék...még nem volt teljesen ellopva z energiaszektorunk...még nem volt medgyesikkasztó, bokrostetű meg ilyenek...vagy már készen álltak koncra vetődni...

NAhát!Már a NÓTA TVn is,nemcsak a youtube-on...tegnap-tegnapelőtt felvettem a MArgit-dalt ;-) az is kemnény...de itt az 1995 szilveszteri...:


L'art Pour L'art Társulat feat: Anti bácsi-Lila Liba (HQ)
Dolák-Saly Róbert power!Elvileg ez a zene a WYX nevű őspunk zenekartól van,amiben tag volt a Laár András...is!

a BON-BON látta előre a jövőt 10envalahány éve!Mikori ez?kb 1996?vagy 1993?
:

Bon Bon-Nyomororvos (HQ)

Kb 1995!!!19éves Szandi!Hú de meg....:

Szandi-Jódli dili (HQ)
(Nesztek,eurodance-pop-jódli ;-) )(Ő is RÁK jegyű,mint én!)

Kb 1987?:

Z'Zi Labor-No woman no cry (HQ)
(Hol lehet olyan tandemet/duplabringát kapni?Fix hogy magyar gyártmány violt,de hiánycikk!Másoknál láttam,boltban soha!Meg egyszer a Balatonnál/Bogláron egy 3kerekűt egy nyugatinak volt egy nagy hársó kosárplatós telekrómozott 3kerekűje..ja meg ott volt a Vasas Szakszervezet SZOTüdülőjében (még mielőtt a "KISZfiúk",olyanok mint a Kohnka meg Kúrtcsányi, elqrták)..volt ott 2db elölplatós (!) 3kerekű magyar gyártmányúnak kb 1950-60valahányasnak tűnő...Csepel bringa...)

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése