2010. március 6., szombat

Ha ha de vicces 4.

(folytatás)


Videó A Világméretű Zsidó Összeesküvésről
Megdöbbentő tények amit nem is gondolnánk...


Bosszú népe 1919-2007
("és inkább elevenen esznek meg..nehogy el tudd mondani végre,hogy hogyan gyűlöl a bosszú népe")
("A dicsőséges 133 nap... amikor betiltották a Himnuszt és halálbüntetés terhe mellett be kellett szolgáltatni a piros-fehér-zöld lobogókat!
Hazánk legsötétebb, legszégyenteljesebb időszaka volt ez! Sok megpróbáltatást, kínt kellett elviselni fajtánknak az elmúlt több, mint 1000 esztendő alatt, de ezeknek a patkányoknak a forradalma a legbecstelenebb, itt ugyanis arról volt szó, hogy elérkezett a zsiványok őrjöngésének az ideje!"
"Kedvenc nótám!!!Bosszú népe,sátán vére a ZSIDÓÓÓÓÓ!!!!Fuj!!! "
"a körmös bauerek, a tökös pethők, a pre-postabankos princz gyulák, a kárpáti-krauszok és a rákosi (roth) mátyások, a péter (auspitz) gáborok, a révai (léderer) józsefek, a farkas (wolf izrael) mihályok, az apró (klein) antalok népe"

"Halt!Die Juden kommen!"


"9/11 hiányzó összekötések-láncszemek-kapcsolatok (megoldása itt)"


20éven keresztül ez a tetű meg lett választva a BPi droidok fele-2/3ada által (mostly panelprolik)főpolgármesternek!20éven keresztül!Tehát 5választáson!Most már remélem elegük lesz belőle!(Szfváron meg 1998óta na ki figyel polgármesterként?12év,3ciklus)


LELEPLEZÉS!Vigyázzatok,hátha a ZSidesz nagykoalíciót akar a gyilkos Maszo-pal!

"A Jobbikon kívül mindenkivel jóban-FIDESZ!
A Jobbiktól elhatárolódnak de úgylátszik a többi zsidópárttal puszipajtások.Egy a tábor egy a zászló a Fidesz is a cionisták táborát erősíti.Segíts a Jobbiknak az egyedüli magyar pártnak és a Magyar Gárdának. "

Jó reggelt!Jó napot!

"Mit törődnek a kommunisták azzal, hogy mi lesz az országgal holnap, vagy a jövő évben, vagy tíz év múlva? Ők csak saját magukkal törődnek, és mert tisztában vannak azzal, hogy uralkodásuk bármely pillanatban véget érhet, egyetlen gondjuk az, hogy miképpen használhatják ki a jelen perceit a legjobban és leggazdaságosabban a maguk egyéni céljaira. (Wass Albert)"

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése