2010. március 18., csütörtök

Gondolatébresztő 3.

(folytatás)

KOHÓBA:

cigányok lopják a fákat
"ennyit az erdőkről! nah kik is írtják ki az erdőt? és persze büntetlenül!!!"


Cigánybűnözés határok nélkül
"A magyarországi cigánybűnözés már elérte a Felvidéket is.
Tornagörgő (Hrhov) környékén lopják a fákat a határ magyar oldalán lakók.
Többen is látták, hogy a tolvajok merre távoznak, és a lopott fa vonszolásának a nyomai is egy magyar oldalon található cigánytelephez vezetnek. Az erdészek tehetelenek, ráadásul ez az Aggteleki-karszt ma Szlovákiához tartozó része, ami nemzeti park, így a 3. védettségi kategóriába tartozik."


Mire elég a szociális segély ? - Házon kívül
"Az RTL Klub, Házon kívül című műsora annak járt utána, hova is vándorol az elvileg "szociális rászorultság" miatt kiutalt segély egy magyar faluban. Nagyrésze elmegy az uzsorakamatra, másik fele játékgépekre, illetve italra és meglepő módon csak a maradék az, ami valóban elengedhetetlen dolgokra fordítódik, mint például élelemre, ruhákra, stb. Ironikus módon, a falu polgármestere megpróbált ennek gátat szabni egy újfajta rendszerrel, miszerint csak részletekben utalnák ki a segélyeket, de mint kiderült ez így törvénytelen. Persze magától értetődő módon, ez nem meglepő. Úgy látszik a politikai megmondóemberek még mindig azt hiszik, hogy a fővárosból ők teljesen tisztán át tudják látni a vidék problémáit és ezzel együtt megoldást is "tudnak" azokra. Ennek eredménye, hogy a polgármesterasszony ötlete számukra a "törvénytelenség" kategóriájába tartozik..."
Egyik komment:
"Emberi jogok? Jozan an allamtitkar no? Az embernek joga van oda kolteni a penzt ahova akarja addig amig o megkeresi a penzt. Amig az adofizetoknek kell felkohogni a lovet, akkor van joguk hogy beleszoljanak hogy legyen a penz kiosztogatva meg hogy legyen felhasznalva."


Hadüzenet az ingyenélőknek
"http://www.jsm.hu/ HírTv - Rájátszás: Közcélű munka és szociális segély. A megyei jogú városok hadat üzentek az ingyensegélynek. A studióban Székyné dr. Sztrémi Melinda, Salgótarján polgármestere (Fidesz - Kdnp)"
("és mit vannak ezen felháborodva h valamit tenni kell a pénzért? itt egyikünkse kap a semmit tevésért pénzt! de miért?? Azért mert a sját országomba vagyok?? Oké h csorok de miértt?? MERT SE ISKOLA SE MUNKA"
"Nem ertem ez miert tema ? az USA-ben ha mar azokat majmoljak sokmindenben (pl: kabitoszer, bunozes,stb..) akkor ezt miert nem tudjak utanozni toluk ?Ugyanis ott ugy van hogy az kap segelyt aki jar ingyen tanfolyamra es tarsadalmi munkat vegez.(addig sem tud feketen dolgozni a segely melett) Aki orvosi papirral tudja igazolni hogy beteg annak nem kell dolgozni de az masfajta segelyt kap. Az elelemre fenykepes kartya van amit ugy hasznalnak mint egy hitelkartyat de csak ELELEMRE!!"
"kimegy az erdőbe fát lopni megérdemli hogy ott helyben tarkón löjjék")

Erős idegzetűeknek..GUBERA:


"Gubera? Salgótarján? Szocialista iparváros? "

Nagyon elfáradtam,majd holnap/ma du folytatom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése