2010. március 5., péntek

Ha ha de vicces 3.(folyt

(folytatás)

Jó reggelt!:

Zsidók a magyar történelemben.

Ébredj fel!Vannak ezeken kívül is gyárak meg márkák!:

Zsidó Cégek Listája
(nem látom benne a volt munkahelyemet,pedig az is...)


Antimagyar Zsidók
Zsidó celebek névsora a neten:
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben

Egy kis magyarázat hozzá:
http://hu.metapedia.org/wiki/Kriptozsid%C3%B3
"Kriptozsidó olyan zsidó eredetű személy, akinek tevékenysége arra irányul, hogy a zsidók érdekét szolgálja, de zsidóságát következetesen tagadja, esetleg keresztény templomba jár, gyerekeit is megkeresztelteti, vagy magát "ateistának" vallja, stb... Megjelenése gyakran elárulja származását.
Példák

* Gyurcsány Ferenc
* Kádár János
* Vladimir I. Lenin "


Zsidók, Jews, Juden, a bosszú népe

("Videó azoknak a fiataloknak, akik nem ismerik fel a zsidókat.

,,Megteremti a zsidóság, mint védő tabut: az antiszemitizmus fogalmát. Ez a fogalom: megalománia és csalás. Hiszen: ha akadna olyan bolond, aki mára vállalná azt a lelki strapát, hogy a Föld minden elképzelhető zsidaját gyűlölje: ez sem volt antiszemita. Mert a zsidóság csak egy kis töredéke a szemita fajnak. A számával és volt kultúrájával reprezentáns szemita faj: az arabság. Tehát, amíg valaki nem gyűlöli az egész arabságot, nem antiszemita. Amint nem vagyok antigyümölcs-ista, miért nem eszem meg a vackort. Az arabságot pedig csakis a zsidóság gyűlöli, mert Palesztinában védi a szemita faj függetlenségét és életérdekeit, az angol imperiálizmus mögé húzódó zsidóság ellen. Így, amennyiben van antiszemitizmus, csakis a zsidók antiszemiták.

De ez az antiszemitizmus-tabu ügyes kis szellemi terrorista eszköz. Ha ők végig gázolnak múltunkon, lekicsinylik, kigúnyolják, megrágalmazzák a keresztény vallások történelmi és társadalmi jelentőségét, ha lebecsülik és megcsúfolják fajunk mély tradícióit, ősi lelki kincseit, az szabadgondolkodás, az felvilágosultság a XX. századi intellektuális díszfelvonulás. Ha mi a legkíméletesebb megjegyzést teszünk ötezrével előtti rögzött képzeteikre, Széder-estéikre, a Talmud sötét, nem emberi szellemére, ima-tornáik exotikus őskori anakronizmusára, az elfogultság, középkori sötétség, gyűlölet: antiszemitizmus.

Ha ők lesajnálják, kicsire torzítják, lebecsülik Pázmányt, Katona Józsefet, Kuthy Lajost, vagy mást, az a lelkiismeret szabadsága, a kritika méltósága, agytröszti házi szabadság. Ha mi a legóvatosabb kritikát gyakoroljuk az ők minden jerikói trombitával naggyá kürtölt apró-közepes íróikkal, a Heltaikkal, a Molnár Ferencekkel és másokkal szemben, az megint faji elfogultság és antiszemitizmus."

Részlet Szabó Dezsõ ,,Mit izent Kossuth Lajos című írásából
1935.

,,A fasiszta kivégzések közönsége nagyrészt zsidó söpredékből áll össze, vérszomjas szemet szemért alakokból; azok a szegények, akik igazán szenvedtek, akik ártatlanul elszenvedték a zsidóüldözések vesszőfutását, akik megkínzott, nyomorult halottaikat gyászolják, otthon maradtak. De ez a nagyvárosi, hangos, szemérmetlen és kegyetlen alzsidóság, ez a söpredék, amely üzletben, utcán, hivatalban képviseli most a zsidóságot, igen nagy veszélyeket idéz föl a megmaradt zsidóság egésze számára. S nem lehet tenni semmit ellene. "

Márai Sándor: A teljes napló - 1946, Helikon, Budapest, 2007. 178-179. o.) ")

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése