2010. június 13., vasárnap

MÉGIS LESZ VALAMI?

Nermcsak kiqrni akarnak velünk az IMF bábjaiként?Talán lesz valami kisebb impotensebb élhetőbb reform?
Vagy talán radikális változtatás látszatával a zsidesz ki akarja fogni a Jobbik nemzeti hajójának vitorlájából a szelet,mint próbálta a miép-pel régebben?Tényleg,annak idején ők szalámizták szét komcsi módzserekkel a fgkp-t/kisgazdapártot?Vagy messziről a mocskomcsik,beépített bábokkal,ügynökökkel?

http://kitartas.mozgalom.org/hirmorzsak/mar-nyaron-megnyitjak-bezart-kispostakat-vasutvonalakat

(Idézetemhez nem kértem engedélyt,de remélem az inygenreklámért amit itt csinálok hazafikúi szereteből és naivitásból itt nekik,remélem elnézik)

"Már a nyáron megnyitják a bezárt kispostákat, vasútvonalakat

2010. 06. 13. vasárnap. - 17:06 — Lantos János
A kormány arra törekszik, hogy már az idén nyáron megnyissák a bezárt kispostákat és újra indítsák a megszüntetett személyforgalmat a vasúti mellékvonalakon, amennyiben a vidékfejlesztési elképzelésekhez, a lakosság helyben tartásához, a gazdasági növekedéshez ez szükséges - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter.

Hangsúlyozta: a kormányzati szándék szerint ugyan kiemelt cél az állami vagyonnal való hatékony gazdálkodás, de nem ez az egyetlen kritérium, azt felülírhatják a társadalmi igények.

A bezárt kisposták és a vasúti mellékvonalak megnyitására vonatkozó javaslatok kidolgozása a nemzeti fejlesztési minisztérium számára a Magyar Posta és a MÁV menedzsmentjének feladata lesz.

A Magyar Posta Zrt. évekkel ezelőtt indította el a modernizációs programját, amelynek része volt a postahálózat átalakítása, a kistelepüléseken a posták bezárása, helyükbe mobil postai szolgáltatás bevezetése. Jelenleg 946 településen működik mobil posta szolgáltatás a postahivatal helyett.

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) 2007 márciusában a MÁV 14 mellékvonalán megszüntette meg a személyszállítást szolgáltatóváltás címén, és további 5 vasúti mellékvonalon a vonatpótló buszos közlekedést kiváltotta a menetrendszerinti Volán-járatokkal.

Legutóbb a Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) 2009-ben már nem rendelt személyszállítási közszolgáltatást a 2009. december 13-án életbelépett 2010. évi új vasúti menetrendben 24 mellékvonalra. Az intézkedések több helyen jelentős tiltakozást váltottak ki.

(MTI)"

Ugyanerről az oldalról egy idézet:

""Aki szereti népét, szeretetét csupán az érte hozott áldozatok árán mutathatja ki."
Adolf Hitler"
És mennyire igaza van!
Most tegyük félre a történelmi zsidómeséket,és jöjjünk rá,hogy Hitlerék pártjának hatalomra kerülését egy USA-i zsidóbank finanszírozta,tehát a zsidó-szabadkőművesek közvetetten,mint Leninék és Sztálinék bűnpártját és annak idején az 1917es palotaforradalmat és cárgyilkosságot....és ha tényleg volt holokamu...bocsánat..kamukauszt,akkor max. egyharmadannyi összzáldozat (nem a zsidók,hanem összesen..és ebből hányzsázezer lehetett csak a zs)volt,mint amennyit emlegetnek,és sokkal nagyobb a mocskommunizmus (szintén zsidó ihletésű rendszer) áldozatainak száma,ami máig 100-200millió ember!

És ha a kamukauszt tényleg scak a zsk ellen irányult volna...akkor is rossz irányba ment,mert a szegényebb zs-k haltak el,a gazdag gyáros zs-k pénzért kimenekültek és irdatlan nagy hasznot húztak a fegyverkezésből,háborúkból azóta is!Megtalálhatóak máig a FEGYVERIPARban,GYÓGYSZERIPARban (legnagyobb kamubiznisz),ARANY-DRÁGAKŐIPAban/ékszeriparBAN...olajiparBAN (miattuk sz*punk 50-100éve,amióta át kellett volna térni már elektromos hajtásra vagy szemétgázhajtásra vagy vízmotorra/hidrogénmotorra,mert öldöklik és anyagilag ellehetelenitik a feltalálókat a csak a saját faszpolírozási érdekeiket leső gazdag dagadt zsidótőkések)...gyönyörű "önfajtájuk-kiirtása"-manőver volt vagy ritkítása,hogy később lehessen "antiszemitizmust" bélyegként ráokádni azokra,akik ki mernék nyomozni a zstőkések gyanús bűnöző üzelmeit (lásd Sukoró,zsidók,lakóparkok,erdőkiirtások,cigánydédelgetések,falopások bátorítása).Már maga az "antiszemitizmus" szó se stimmel,mert pl az arabok is szemita népek,akik éppúgy körülmetéltek ,mitn a zsidók...mégis kegyetlenül utálják egymást,vagy inkább a szabadkőműves "oszd-meg-és-urlakodj-és -adj-el-mind2oldalnak-fegyvert-mint-a-2.világháborúban-amit-közvetve-te-gerjesztesz-a-világválsággal-és új vezetőkkel" gazdagzsidólobbi kényszeríti titokban rá őket...antikjudaizmust vagy antiszemétizmust kellene mondaniuk inkább...ma hallottam a Csitáry-víznél 2bölcs ember beszéálgetését,hogy "rohadt zsidókommuniszta bagázs tette tönkre,süllyesztette le Székesfehérvárt,Dunaújvárosi kinevelésűek..."..csak helyeselni tudok,igaza van...m,ár a panelprolivá züllesztéses üzelmek is megelőlegezték ezt meg a vidékről városba kényszerítés a téeszesítéssel,életlehetőségmegtöréssel ..és akkor szegény emberek panelbörtönökbe,kutricákba kerültek a megőrülés határára...biorobot-droidként felduzzasztva a lakosságszámot kb 40-44ezerről 100-105ezerre...most tzalán páran hazamentek,látták halódik minden...talán idén (egy papiron láttam,tavalyin vagy idein)már csak kb 101-103ezren maradtak..a valamikori 1990-1997es majdnem 110ezerből (!)..látják,hogy NINCSENEK FÁK ELEGEN,NINCS TSIZTA LEVEGŐ,SZÁLL A POR,MINT BP-N a 20-21.KERÜLETBEN FÉNYKORÁBAN!

Na ennyit mára!
Ja még!:

1.SZFVÁR-KOMÁROIM vasútvonal megnyitása
2.SZFVÁR-ESZTERGOM (igen!létezett) vasútvonal megnyitása,ezt már több éve elqrták,de még a geciszocik eleje óta
3.Szfvár-Sárbogárd "frissen bezárt vonal" megnyitása...van rá igény!Talán ha nem este 5-6-7órakor menne el onnan visszafele az utolsó vonat,mint már az 1990es évek közepén-végén,amikor jártam oda udvarolni egy Kriszta nevű tündérhez,aki Tópartis volt,mint én is...
4.1980as évek óta bezárt (Moldova Gy. már az 1975ös AKIT A MOZDONY FÜSTJE MEGCSAPOTT -könyvében panaszkodik rá,hogy etűlassan megy szar pályákon,hatalmas menetidővel,szételőzi a busz)Szfvár-Kisfalud-Pátka_lovasberény-Bicske vonal újramegnyitása!Cigányok által Lovasberény-Bicske közt ellopott sínpály-szakaszok visszaépítése!

AZONNALI PUSKÁS DUPLA(2)-TRIPLA(3)-KVADRO(4) emberes járőrőzések éjjel-nappalra megszervezése gyér forgalmú vasútvonalakhoz!Sínlopási ,kábellopási,síncsavarlopási (lásd Pilis helyiség a Ceglédi vonalon,halálso áldozatok,kisklás,nem emlitették hogy fővonalon történt cigányfémlopás miatt)kísérletek esetén máris azonnali tűzparancs,lelövési kötelezettség,közhasznú üzem veszélyeztetése és gyilkossági kisérlet miatt!!!!

És még egyebeket is követel a nép...kéri,követeli...nagyon türleetlenül már,mert 10944óta alkotméányellenesen várni kényszerítik illegitim rendszerek!
VISSZAÁLLÍTANI AZ IGAZI VALÓDI ALKOTMÁNYT az 1944előtti időkre!Újra királyságot vagy kormányzóságot,felszámolni a zsidó rendzsert a köztársaságot,ami a felelősség elmázolásának a céljára lett kitalálva!

FELKELNI!
FELÉBREDNI!
VÁLTOZÁST!
AZONNAL!
MINÉL ELŐBB!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése