2010. június 25., péntek

1szó: ZSIDÓK 5.

..multinácik uralta és pénzelte korruptkúrmány és fogyazstóvédelem és hatóságok és a megengedő törvények ilyent hagynak?:

http://homar.blog.hu/2010/06/17/informativ_nyugta_a_vorosvari_utrol

"ez se rosszabb, mint a budapesti szórakozóhelyek - például a 400-é, ahová egy csomót járok - szokása, hogy a számlára csak annyit nyomtatnak, hogy "ital" vagy étel, hogy közepesen benyomva már jó nehéz legyen kiszámolni, hogy a társaságból ki mennyit fizet."

A droidság nem változott?:

http://homar.blog.hu/2010/06/17/mcdonald_s_os_emlekeket_ebresztett_a_starbucks

Hozzáteszem,hallottam olyan magyar-nak tartott (tévedés joga fenntartva,erős multináci cégnél foglalkoztatva gondolom elgyengitették agyukat a nemzeti dolgok iránt,plusz a korosztályuk már az agymosottabb plázajárósabb hipermarketesebb volt) emberekről,akik pl Prágába menve...Starbucks amerikai zs-szarba öültek be, egya normális cseh söröző helyett...nó komment...mint amikor sok külföldit hallottam menni az aréna mocsokplázába a LOVI/ÜGETŐ helyére,amely elfogja a levegőt BPi nagy körutak és utcák szellőzése elől...ők is,helyi nevezetesség/üzlet heylett egyenszart keresnek,hallottam..HOVA LETT AZ IGAZI VILÁG?DROID AKAR LENNI MINDENKI? HÁT NEM!!!

HEHE,ennyi van a link alatti cikkben a képen kívül:
"Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is."

HOZZÁTESZEM EZEKET IS:

MI LESZ AZ ORSZÁG VÉDELMÉVEL?A ZSIDAJIHLETÉSŰ KISANTANTI ÁLNEMZETI MÉDIÁK ÚSZÍTJÁK MÁR A KISANTANT TRIANONBAN ORSZÁGRABOLT NÉPESSÉGÉT A MAGYAROK ELLEN.NA MI LESZ A VÉDEMÜNKKEL?

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=31166

"Simicskó! Mit keresünk mi Afganisztánban?
2010. június 25. 13:19

HunHír.Hu
Napokon belül lezárul a Honvédelmi Minisztérium egyes cégeinél még folyamatban lévő átvilágítás. Szeretnék átlátni a rendszert, ezt követően hozzák meg a személyi döntéseket - nyilatkozta a Duna Televízió reggeli háttérműsorában Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára. Az afganisztáni katonai misszió kétszáz fős létszámemeléséhez még keresik a forrásokat."

""Az lenne az elvárás az új vezetőktől, meg ha van ott valaki a régiek közül, azoktól is, hogy a rendszer tisztességesen működjön. Jogilag és emberileg is ki kell zárni a korábbi problémákat" - szögezte le a politikus, utalva arra, hogy a HM háttérintézményeinek több vezetője vagy munkatársa ellen indult hatósági vizsgálat.

Az afganisztáni katonai misszió még előző kormányzat által megígért kétszáz fős emeléséről Simicskó István azt mondta: anyagi oldalról nézve felelőtlen ígéretet tett a Bajnai-kormány, mert a növelés forrása nincs meg.

"Bízunk benne, hogy sikerül valahonnan forrást találni erre, mivel a NATO számára ez egy nagyon fontos feladat. Mi abban vagyunk érdekeltek jó szövetségesként, hogy az akció sikerrel záruljon" - mondta az államtitkár.

A honvédség felépítése is változhat a jövőben. "Túl azon, hogy elsősorban a katonák számára szeretnénk kiszámítható életpályát felvázolni, illetményemelést biztosítani, ezt követően a technika kulcsfontosságú lesz" - mondta az államtitkár.

Az új vezetés nem azt szeretné, hogy "néhány könnyű lövész katonánk legyen", hanem hogy a honvédség el tudja látni alapfeladatát, az ország katonai védelmét.

Duna tv"

HOL VANNAK A T72_ES TANKOK BAZMEG?!
MIÉRT KELLETT JEWRCSÁNYIÉKNAK VBAGY MEDGYESIKKASZTÓÉKNAK ODAAJÁNDÉKOZNIA IRAK-NAK VAGY AFGANIOSZTÁN-NAK ÉVEKKEL EZELŐTT?NÉMELYIK MAJDNEM VADIÚJ VOLT ÉS AZ OROSZ ÁLLAMADÓSSÁG FEJÉBEN KAPTUK,MINT A LADA NIVA-KAT ÉS A MITYISINSZKIJ (METRÓ)GÉPÉPITŐÜZEMBEN KÉSZÜLT SZÖGLETES BORDÁZOTT CSUKLÓS DÍZELMOTORVONATOKAT...
NEM TUDTÁTOK,MI?
AZ INFORMÁCIÓ HATALOM!

AZ INFORMÁCIÓHIÁNY a 21.SZÁZAD ANALFABETIZMUSA, MEG A SZÁMÍTÓGÉPHEZ-MEG_MULTIOMÉDIÁHOZ-NEM_ÉRTÉS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése