2010. június 25., péntek

1 szó: ZSIDÓK 4.

(még mindig akad valami hozzátétel)

ERRŐL IS MÉLYEN HALLGATNAK ZSIDÓURALTA MÉDIUMOK (itthoniak 70-90%a):

http://kitartas.mozgalom.org/hirmorzsak/ne-vasarolj-multiktol

"Ne vásárolj multiktól!

2010. 06. 24. csütörtök. - 12:43
Magyarország - A vizsgált primőrök (uborka, paradicsom, eper) több mint fele tartalmazott betiltott, mérgező vegyszereket. A 14 vizsgált minta közül összesen csak háromban nem talált szermaradékot a laboratórium.

Egy budapesti áruházban vásárolt - és a szóbeli tájékoztatás szerint hazai termesztésű - paradicsommintában viszont öt különféle vegyszermaradékot mutatott ki a vizsgálat, többek között az uniós forgalomból kivont procimidon nevű hatóanyagot is. Ezt a mérget megtalálták egy másik áruházban vásárolt fürtös uborkában is. A procimidont a magyar hatóság 2007. július 16-án kivonta a forgalomból és a türelmi idő is lejárt 2009-ben. A procimidont az USA Környezetvédelmi Ügynöksége lehetséges emberi rákkeltőként sorolta be. A hatóanyagot továbbá az Európai Unió szaporodási képességet károsító anyagként tartja nyilván, valamint felkerült az EU hormonrendszer károsító anyagokat tartalmazó listájára is."

"Csaknem nyolcszorosa a méreg a határértéknek

A 2010. június 7-től hatályos új uniós szabályok szerint a korábbinál sokkal szigorúbb határértékek érvényesek a zöldség- és gyümölcstermékekre, ezért az áruházaknak fokozottan figyelniük kell beszerzéseikre. A civil szervezet által megvizsgált mintákra még nem vonatkoztak ezek a szigorúbb határértékek, de figyelmeztető lehet, hogy a szennyezettnek mért paradicsommintában az új határérték 7,5-szerese volt a vegyszermaradék-szint. A Levegő Munkacsoport méréseit a Növényvédőszer Akcióhálózat (Pesticide Action Network, PAN) nevű nemzetközi civil szervezet finanszírozta.

Magyar testvér! Bojkottáld a multikat, ne vásárolj tőlük. Támogasd testvéreidet, csak magyar termelőtől vásárolj!

(civishir.hu nyomán - kitartas.hu)"

SZINTÉN FIGYELEMREMÉLTÓ, ÉS ELHALLGATOTT :

http://kitartas.mozgalom.org/hirmorzsak/gyors-zoldprogramokra-van-szuksegunk-hungarista-allasponttal

"Gyors zöldprogramokra van szükségünk! - Hungarista állásponttal

2010. 06. 24. csütörtök. - 17:00
Olyan programot vázolt fel energiatermelésünk átalakítására az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület tagja, amellyel az uniós kötelezettségvállalásunk szerinti 13 százalékra növelhető energiafelhasználásunkon belül a megújuló források részaránya 2020-ra. Teljesíthető a szén-dioxid-kibocsátás tervezett, 10 százalékos mérséklése, és teljes energiafelhasználásunk egyszázalékos csökkentése is.

Varázsrecept persze nincs: mivel a zöldberuházások megtérülése jelenleg bőven több mint tíz év, e projektek érdektelenek a befektetők számára. Csak az állami támogatás fenntartásával válhatnak vonzóbbá, s ha valamilyen formában fennmarad a megújuló energiahordozó felhasználásával termelt hő vagy áram garantált és ösztönző átvételi rendszere. Szilágyi Zsombor még ennél is tovább megy: szerinte kiemelt állami támogatások, nagyon gyors és koncentrált programok kellenek. Elképzelhető persze olyan magas olaj-, gáz- és áramárszint, amely mellett a zöldenergia hasznosítása támogatás nélkül is jó üzletnek számít, de ezt nem kívánhatjuk.

Javaslatának megfogalmazásánál a minél nagyobb arányú hazai tüzelőanyag-felhasználást is szem előtt tartotta a szakember. Számításai szerint Magyarország éves megújulóenergia-potenciálja 483 petajoule-ra (PJ) tehető. Ebből 2008-as, 1120 PJ-os energiafelhasználásunk 43 százalékát lehetett volna fedezni, de csak közel 6 százaléknyi hasznosult. E 6 százalék növelésére Szilágyi Zsombor elsősorban a nagy beruházásigényű szemétégetésben, illetve a szintén költséges biogáz-hasznosításban lát lehetőséget.

Szemét. Egy hazai lakosra évente közel egy tonna háztartási hulladék jut, fele-fele arányban szilárd, illetve folyékony. Ennek csak a tizedét gyűjtik be és tárolják szétválogatva, holott megfelelő kazánokban a hulladék szerves összetevői elégethetők, s távhő, illetve áram termelésére használhatók. Ám az országnak csak egy ilyen hulladékégetője van. Egy ilyen létesítmény építése nagyjából tízszer annyiba kerül, mint egy azonos kapacitású hulladéklerakóé, vagyis egy-egy építésével számos hulladéklerakó létesítése válna fölöslegessé. Korszerű füstgáztisztító berendezésekkel hatékonyan égethető el szemét a nagy, szilárd tüzelésű erőművekben is.

Biogáz. „Minden olyan anyagból termelhető metán, amelyet a tehén is megenne" - idézi az ismert, szemléletes példát a biogáztermelés környezetvédelmi jellegére Szilágyi Zsombor. Az országban évente 7,5 millió tonna biogáztermelésre alkalmas mezőgazdasági hulladék keletkezik, ebből másfél millió tonnányi hasznosul, a fejlődési lehetőség tehát nyilvánvaló. A kinyert metánból például gázmotoros kiserőműben áram állítható elő, az üzem másik végterméke pedig talajjavításra használható, folyékony anyag.

Fa. Kevésbé derűlátó a fa és az egyéb, égethető mezőgazdasági hulladék kapcsán a szakember. A felsorakoztatott számok alapján hazai fatermelésünk és -felhasználásunk egyensúlyban van, lényegesen nem növelhető a kivágott mennyiség, és azon belül a tűzifa részesedése sem. Mellesleg a pellettüzelésű kazánok drágák, megtérülési idejük tíz év fölötti. A mezőgazdasági hulladékok ipari méretű eltüzelése még kísérleti szakaszban van, és többletfeladatot ad a begyűjtött szerves talajerő pótlása is.

Termálvíz. Magyarország termálvíz-nagyhatalom. 385 településen van természetes meleg vizes vagy gyógyfürdő. Ám vizeink többnyire magas sótartalmúak, a só lerakódik a vizet hasznosító berendezésekre, a csövek falára, eltömíti a szűrők membránjait. A fürdők fenntartása egyre nagyobb teher az önkormányzatoknak, és visszaszorulóban van a termálvíz távhőcélú hasznosítása is. A termelt vizet sokszor tovább kell melegíteni is, ez esetenként sokkal több gázenergiát emészt fel, mint amennyi hőenergia kinyerhető.

Földhő. Jobb a helyzet a föld hőjének a hasznosításával. A mai technika mellett ésszerűnek tűnő potenciálok is nagyok, és a környezeti károk is csak a létesítmények üzemeltetéséhez szükséges áram termelésekor keletkezhetnek. Igaz, hogy ezek a berendezések is drágák, s megint csak belebotlunk a használati meleg vizet előállító eszközök jóval tíz év fölötti megtérülésébe, de a mutató javítható, például hatásfoknövelő célú műszaki fejlesztéssel.

Nap. Részben szintén a magas költségek miatt nem remélhető, hogy látványos ütemben bővüljön a hazai napkollektorok és napelemek száma, de a mostani 300 megawatt körüli összes beépített teljesítmény reálisan 500 megawattra emelhető. A napenergia hasznosítását nehezíti, hogy nagy teljesítményű akkumulátort kell telepíteni hozzá, s hogy a termelt egyenáramot váltóárammá kell alakítani, és felvinni 240 voltos feszültségre.

Víz. Vízenergia-termelési adottságaink nem túl jók, de itt is közel 30 százaléknyi a növelési lehetőség. Kiemelkedő lehetőség lett volna a nagymarosi vízerőmű megépítése, de a kérdést egy ideig nem lehet napirendre venni. A vízerőműveknek árvízvédelmi és folyamszabályozási feladata is van, a villamosenergia-termelés csak járulékos előny.

Szél. A szélenergia munkára fogása jól halad, elsősorban a támogatási rendszernek köszönhetően. A további szélprojektek indításakor azonban figyelembe kell venni, hogy a gazdasági pangás miatt kisebb az áramigény, s hogy a szélkerekek leállása idején beindítandó tartalék kapacitások nem lehetnek nukleáris vagy széntüzelésűek. Végső soron amennyi szélenergia-kapacitás létesül, ugyanannyi gázmotoros vagy gázturbinás egységre is szükség van. 400 megawattnyi kapacitásunk mellett további 300-400 megawattnyi lehet indokolt.

Motorikusok. A motorikus hajtóanyagok legfeljebb 5 százaléknyi bioösszetevőt tartalmazhatnak, máskülönben károsodik a motor, illetve megelőzésként a motort előzőleg át kell alakítani. A 2009-ben 6,7 PJ-nyi megújulóüzemanyag-felhasználásunk a teljes üzemanyagigény 3,2 százaléka volt, tehát van tere a növekedésnek, és az agrárgazdálkodás egyensúlya sem kerül veszélybe. Ugyanakkor a hordónként 80 dollár körüli olajár nem segíti e termékcsoport gyors elterjedését.

A szakember, aki egyébként gázkereskedő, a fentiekkel összhangban lehetőséget lát az ország gázfelhasználásának csökkentésére is, fő eszköznek a fűtés korszerűsítését és az ésszerű takarékoskodást javasolja

Forrás: VilágGazdaság

A hungaristák álláspontja az alábbi linken tekinthető meg: Új honfoglalás terv"

Ami itt van ezen a linken:

http://kitartas.mozgalom.org/hirek/uj-honfoglalas-terv?quicktabs_1=0

ÍGY KELLETT VOLNA KEZDENI,
KÖVETENDŐ PÉLDA:

http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/kovetendo-pelda-sved-bojkott-izrael-ellen-kapcsolodo-gondolatok

"A követendő példa, svéd bojkott Izrael ellen - Kapcsolódó gondolatok

2010. 06. 24. csütörtök. - 10:58
Svéd dokkmunkások szerdától kezdve egy hétig nem dolgoznak izraeli hajóknak és nem kezelnek, rakodnak izraeli árut - jelentette be a Svéd Kikötői Munkások Szakszervezete.

A bojkott oka, hogy május végén ért az izraeli haderő feltartóztatott egy, a Gázai övezetbe tartó segélyszállító hajókonvojt, és a török zászlóshajó elleni fegyveres akció kilenc halálos áldozattal járt. A segélyt vivő flottilla hajóin több svéd aktivista is tartózkodott.

A svéd kikötőmunkás szakszervezet azt is követelte, hogy Izrael oldja fel a Gázai övezet blokádját. Szóvivője közölte, hogy a göteborgi kikötő rakodómunkásai szerdán nem vettek tudomást egy tucat, Izraelbe feladott, vagy onnan származó árut tartalmazó konténerről.

Örömmel látjuk, hogy vannak, akik még ellent tudnak és mernek is állni a világhódítók hatalmának. Ha lassan is, de Európa minden népének felnyílik a szeme, gondoljunk csak az elzsidósodott Oroszországban történt robbantásra. Ugyan a zsidóság hatalma nagy, így sok ember teljesen lehetetlennek látja a helyzetet, nem csak Magyarországét, hanem az egész világét.

Ha ilyen könnyedén eldobjuk magunktól hitünket és meghátrálunk a szellemi, lelki és anyagi megújulásban való részvételtől, úgy beigazolódnak hazánk mártírhalált halt Nemzetvezetőjének szavai: "Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz." Amennyiben jövőnkben nem hiszünk, úgy elvesztettük az élet és a magyarsághoz tartozás jogát.

A mindennapi küzdelmek megvívásának megkönnyítése érdekében hoztuk létre az "Elfeledett győztes csaták" című cikksorozatunkat, hogy Ti, erőt merítsetek Őseink múltjából. Hogy ne csak az legyen előttetek, hogy a XX. században és az előtt is, kizárólag fekete foltjai vannak a magyar történelemnek (a '48-as szabadságharc, Trianon vagy a II. világégés vagy Mohács), hanem legyetek büszkék a magyarságotokra. Ha ezeket megfelelően hasznosítjátok, nem lehet kérdés, hogy a győzelem vár ránk.

A Cél még ugyan messze, de az Út ki van jelölve, aki letér az Útról, vagy rá sem lép, annak sokkal nehezebb dolga lesz, hiszen sok csalódás fogja érni. Nem csak 3-4 éve, de még napjainkban is azt hiszik az emberek, hogy az, aki a legmagasabbra kapaszkodik és a leghangosabban ordít vagy okoskodik, az a legmegfelelőbb ember a vezetésre. Ehhez a részhez kiválóan kapcsolódnak Máté ev. 7. fejezetének gondolatai: "Óvakodjatok a hamis prófétáktól, kik juhok ruházatában jönnek hozzátok, belül pedig ragadozó farkasok." (Máté 7, 15.)

Ehhez párosul még az, hogy az emberek, még a nemzeti oldalon is, hisznek a könnyű győzelemben. Sem a Pax Hungarica Mozgalom, sem a - jelenleg még - szervezethez nem tartozó hungaristák nem ígérnek könnyű győzelmet. Hiszen nem vagyunk demokraták, ezért kizárólag az alulról történő építkezésben hiszünk ("Parlamentáris úton a hatalmat addig lehetett megszerezni, amíg a politikai hatalom nem volt a zsidóság kezében. Amint a zsidóság a politikai hatalmát közvetlenül, vagy közvetve gyakorolja - teljesen kizárt, parlamentáris úton a hatalmat átvenni. Az így hatalmat gyakorló zsidóság mindent vérbe vagy anarchiába fojt. Ellenszere: népmozgalom!").

Egyesek el akarják hitetni, hogy a reformok, a belülről való átformálások sikeresek lehetnek. Ez legalább olyan balgaság, mintha valaki azt mondaná, hogy a ház alapja előtt, "húzzuk fel" a tetőt. Vagy ahogy Máté mondaná: "Azért mindaz, aki ezen igéimet hallja és azokat megcselekszi, hasonló lészen a bölcs emberhez, ki házát kősziklára építette. És szakad az eső, jött az árvíz, a szelek fúttak és ama háznak estek; de nem dőlt össze, mert kősziklára volt alapítva. És mindaz, aki ez igéimet hallja, de azokat meg nem teszi, hasonlóvá lészen a bolond emberhez, ki a házat homokra építette. És szakadt az eső jött az árvíz, a szelek fúttak és ama házra rohantak; és összedőlt az, és nagy volta annak omlása." (Máté 7, 24-28.)

A mi Harcunk nem lehet könnyű, csak időt és anyagiakat felemésztő. De hisszük és tudjuk, hogy a végén a győzelem vár ránk, nem csak magyarokra, hanem a világ minden népére!

Kitartás! Éljen a Győzelem!

Kolovics István

"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése