2010. június 21., hétfő

Az emberi hülyeség világhatalom! 3.

Ezt már évtizedek óta meg kellett volna tenni:

http://kuruc.info/r/2/61620/

"Feljelentést tettek a felsőzsolcai árvíz miatt

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést egy magánszemély a Felsőzsolcát elöntő árvíz miatt a Borsod Abaúj Zemplén Megyei Főügyészségen. A felsőzsolcai lakos szerint a várost sújtó árvizet nemcsak a természet ereje, hanem emberi mulasztás is okozhatta.
A feljelentés szerint az ártér beépítése, az M30-as út nem megfelelő megépítése, a hiányzó védművek és a védekezésben tapasztalt hiányosságok is szerepet játszottak a város elöntésében. A feljelentő szerint a hatóságok az engedélyek kiadásánál, majd pedig az árvízi védekezésnél nem szabályszerűen jártak el, ezért az ár jelentősen nagyobb károkat okozott a városban, mintha a munkájukat rendesen látták volna el.
(Index)
"

cionista ZSIDÓból (sajnos) nem lesz szalonna:

http://kuruc.info/r/4/61627/

"Fotóst sem engednek be a Gázai övezetbe a zsidó terroristák

Megtagadta Oliviero Toscani olasz sztárfotós kérését Izrael, hogy a blokád alatt álló Gázai övezetben dolgozhasson.

A milánói fotográfus Emberi faj című projektjén dolgozik. "Engedélyt kértem, hogy Gázában fotózhassak, de Izrael nemet mondott. Órákon keresztül tárgyaltunk. A funkcionáriusok azt mondták, csak emberi jogi szervezetek, diplomaták és újságírók mehetnek a területre, én viszont művész vagyok" - mondta el a fotós a Corriera della Sera című milánói napilapnak.
"Amikor 1994-ben Gázába látogattam, megkérdezték, miért akarok embereket fényképezni. Azt válaszoltam: mert szépek. Meg voltak lepődve, de akkor megadták az engedélyt. Mostanra minden lényegesen rosszabb lett" - mondta el az ismert fotós.

Toscani kifejtette: azért utazott a Gázai övezetbe, hogy az emberi fajt fotózza. Szeretné, ha ezek a fotók szolgálhatnának Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő és Mahmúd Abbász palesztin államfő következő találkozójának hátteréül.
A fotós sokkoló reklámkampányaival vált világszerte ismertté. Többek között a Benetton divatmárka számára készített munkáival szerzett magának hírnevet.
Sok kritika érte, mivel a homoszexualitás, a rasszizmus és értelmi sérült emberek is szerepet kaptak képein. Nagy vihart kavart többek között egy újszülött csecsemőről, egy AIDS-betegről, vagy egy megölt jugoszláv katona véráztatta ruhájáról készített fotója.
(MTI)"

Egy szó: ZSIDÓK,eszembe jut ÁKOS: A BOSSZÚ NÉPE című száma,tökéletes ábrázolás róluk:

http://kuruc.info/r/6/61628/

"Már a hullákat is üldözik a beteg "nácivadászok"


Aribart Heim Izrael azt követeli Egyiptomtól, hogy adja ki Aribart Heim SS-tiszt holttestét, valamint szolgáltasson információt további három egykori német katonatiszt hollétéről – írja mai számában a kuvaiti El-Dzserídá napilap. Efrájim Zuroff, a Simon Wiesenthal Intézet izraeli igazgatója nem hiszi el az egyiptomi hatóságoknak, hogy Aribart Heim meghalt 1992-ben.

...
A ZDF kiderítette, hogy Aribart Heim 1962-ben Baden-Badenből Franciaországon, Spanyolországon, Marokkón és Líbián keresztül érkezett meg Egyiptomba. Kairóban fölvette a Tárek Faríd Huszejn nevet, áttért az iszlám vallásra. Heim egyik szomszédja a tévének elmondta, hogy a volt SS-tiszt minden reggel a híres kairói Al-Azhar mecsetegyetemen imádkozott. Kórházi források pedig azt közölték, hogy Aribart Heim 1992. augusztus 10-én hunyt el, és a kairói szegények temetőjében az iszlám vallás szertartása szerint helyezték végső nyugalomra.
...
stb stb
"
Hullagyalázók,mi a f**nak kellenek nektek NEM ZSIDÓK holttestei?

Nem sajnálom tőlük,csak...közben eltűntek a táborban dolgok,biztosan "váletlenül",írja egy másik cikk..róluk:

http://kuruc.info/r/34/61508/

"Zánkán nyaraltatja a kormány a fosztogató borsodi cigányok csemetéit - közpénzből

Nem sajnáljuk mi a nyaralást egy gyermektől sem, akkor se, ha cigány, hátha így egy fokkal elviselhetőbb lesz a gyermekkora, és ha majd megnő, s a sors úgy hozza, hogy megerőszakol egy 89 éves magyar nénit, nem nyomja ki a szemét is közben. De az azért mégis feltűnik az embernek, hogy az árvízi "munkamegosztás" eléggé sajátságos mifelénk."

"Olvasói beszámolók tucatjaiban olvashattunk erről: míg a magyarok éjt nappallá téve védekeztek, a cigányság elsöprő többsége csak akkor zsákolt, ha éppen kint volt a tévé. Nekik más dolguk volt: fosztogatták az elhagyott házakat. A segélyosztásnál viszont mindig lelkesen ott tolakodtak (ellentétben például néhány szégyellősebb magyarral), még akkor is, ha az ő házaikat nem is bántotta a víz, mert például dombon laktak.
Most pedig az ingyen (azaz a mi adóforintjainkból) nyaralók is szinte száz százalékban közülük kerülnek ki. Azok közül, akiknek a szüleik a töltésről azt kiáltozták, hogy fulladjatok meg ti, magyarok, mert mi nem fogunk. S akiknek a szüleik talán észre se veszik, hogy a 15 gyerekből az egyik hiányzik, a lényeg, hogy a segíly jöjjön utána. Amúgy se lett volna, ahová tenni - mondja az anya a riport végén.
Ismételjük: nem sajnáljuk a nyaralást senkitől, minden gyermek megérdemel egy kis örömöt. De valahogy azért arányosan kellene. Nyaralni menni is, a védekezésben részt venni is és az adományokért tolongani is. És dolgozni is. Például a Vöröskereszt segélycsomagjának kifosztása helyett."

VISSZA A ZSIDÓKHOZ (AKINEK 13.TÖRZSE A C-K):

http://kuruc.info/r/22/32869/
"Ütős karikatúra: Atomfegyver után kutatnak a "demokraták""
(Lessétek meg!A Moderháj Vanunu egyébjként rávilágitott zsidráel atomtitkaira,hogy van 1960valahány óta atomreaktoruk és bombáik...csak jelzem...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése