2010. június 22., kedd

Az emberi hülyeség világhatalom! 5.

Most már biztos!
Világuralmi törekvésű ZSIDÓK!

FIFA

http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3812&Itemid=499

Én nagyon toleráns vagyok..ezért AZ ÖSSZES KERESZTÉNY BOJKOTTÁLJA A FIFA-T SÉ A VILÁGBAJNOKSÁG NÉZÉSÉT!
HOGY ELMARADJANAK A KERESKEDELMIZSIDÓ BEVÉTELEIK ÉS RÁKÉNYSZERÜLJENEK MEGHUNYÁSZKODNI AZ ÁLTALUK MEGALÁZOTTAK ELŐTT!

" Tilos keresztet vetni a meccseken
2010. június 17. csütörtök, 11:23 Szerkesztőség
E-mail Nyomtatás PDF

A FIFA megtiltotta a játékosoknak a focipályákon a vallási és politikai jelvények használatát és nem engedélyezi a hitbeli gesztusok alkalmazását sem, hivatkozással a szervezet szabályának 4. pontjára, mely a játékosok öltözetéről és viselkedéséről rendelkezik."

LÁTTÁK ŐKET ORVOSOK?
VAGY TŐKÉS PÉ'ZEMBEREK CSAK MEG ZSIDÓK?

"A 2009-ben ugyancsak Dél-Afrikában tartott labdarúgó konföderációs kupa során például a hívő brazil csapatkapitány, Lucio a végső győzelem megszerzésekor a pálya gyepszőnyegén áhítatosan imádkozott. Franck Ribéry, a franciák egyik kedvenc játékosa egy-egy gól után kezét széttárva és az égre emelve szokott imádkozni. Sok hívő focista keresztet vetve lép a pályára és a gólszerzők közül örömükben sokan letérdelnek és keresztet rajzolnak magukra."

"Mostantól fogva azonban mindez lehetetlen, mert a vallási és politikai jelvények használatát betiltották. A brazil csapatot a FIFA tavaly azért marasztalta el és büntette meg, mert egy győztes meccs után közösen és hangosan mondtak el egy imát. A FIFA rendelkezése egyáltalán nem talált tetszésre a játékosok körében, de edzőik kérésére kötelesek tartani magukat a szabályokhoz."

ERRE MONDJÁK : "BOCSÁSS MEG NEKIK ISTENEM,NEM TUDJÁK?MIT CSELEKEDNEK".DE ÉN ÚGY VESZEM,EZ SZÁNDÉKOS ANTIKRISZTIANIZMUS,ÉS SÁTÁNISTA SZABADKÖMÜVESIZMUS É JUDAIZÁLÁS,EZÉRT KOHÓBAN VALÓ 1000 CELZIUSZ FOKON IDŐZÉSRE NÓGATNÁM ŐKET VASVILLÁVAL...MEG KELL VÉDENI HITÜNKET!NEM SZABAD HAGYNI,HOGY JÁMBOR NAIV EMBEREKBŐL,HÍVŐKBŐL GÚNYT ŰZZENEK!HA POFÁTLANKODNAK,ODA KELL CSAPNI!

"Korábban felmerült, hogy betilthatják a meccsek alatt elviselhetetlen zajt okozó vuvuzelákat. Játékosok, edzők, szurkolók, tévétársaságok és tévénézők panaszkodtak miatta, de a FIFA hajthatatlan volt. "
A PÉ'Z,MI?
Rich Mkondo a szervezőbizottság elnök azt mondta: -Ez része a dél-afrikai kultúrának, mi így ünnepeljük a világbajnokságot, a vendégeinket pedig arra kérjük, hogy tiszteljék ezt."
TISZTELJÜK,HOGY MEGSÜKETÜLÜNK ÉS IDEGROHAMOT KAPUNK?
BÁR ENGEM NEM ÉRINT,EGY MECCSET SE LETEM A VILÁGBAJKNOKSÁGBÓL...PONT EMIATT...ÍGY KELLENE BOJKOTTÁLNUNK LEGALÁBB..."AMI SZAR ELVISELHETETLEN,AZT NEM NÉZEM".

Most már 100% biztos vagyok benne,hogy az emberi hülyeség és gonoszság világhatalommá nőtte ki magát,és ebben a zsknek volt a legnagyobb érdemük (az általuk kierőszakolt direkt felelősségelkerülésre kifejlesztett és számonkérhetetlen korrupt vezetőirétegű köztársaság államformával,kapitalizmusos rabszolgatartó kamatrabszolga-pénzrendszerrel,elvegyülésük (dolgozni nem kivánó zsidóké és babusgatottjaiké/13.törzsüké a c-ké, a becsületes dolgozó magyar nép között)megkönnyebbítése ál-kikeresztelkedéssel ment és/vagy polgári házasságok törvényessé és egyenjogúvá tételével az egyházival...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése