2009. november 19., csütörtök

"Di JÚDEN kommen" 4.

FIGYELEM!AZ utolsó videóban (e bejegyzés/poszt/blokk végén) hihetetlenül hánytató,esetleg rossz álmokat okozó,de igaz részek vannak!Az én beleim és idegeim is alig bírták,pedig én már láttam pár dolgot,pl metróeléugrásos képeket,trancsírt,Morbid újságot,stb!Az utolsó videó képei között vannak zs-k által lelőtt emberek is...


Országhódítók...a bosszú népe...a gépszabadságos globalizmus kiötlőinek népe...a köztársaság éltetői (a királysággal szemben)..a szociális piacgazdaság kisérletének leverőinek a népe...folytassam?Vigyázat, a videóban megnevezettekről zs-ség állítása...nos,annak 70-80%a biztosan igaz,a többiben némelyikben én is kételkedem,de nem annyira nagyon...


"Tőled rettegnek,és inkább elevenen esznek meg,nehogy el tudd mondani,hpgyan GYŰLÖL A BOSSZÚ NÉPE"! (idézet Ákos számából)

Kapcsolódik a JUDE-khez a zsidókommunisták által ránkerőszakolt (kékcédulás választások és szétszalámizások,1947 és 1949)rendszerük miatt:


Ákos: GÉPszabadság ("One melody the Hungary socialism. (Egy dal a magyarországi szocializmusról.)") (jelzem ,hogy a globál-zisdókapitalizmus ugyanezt folytatja a "Magyarország" fedőnevű rabulejtett gyarmatán.ÉBREDJÜK VÉGRE FEL a mátrixból!)

Kommentek a videó alatt:
"Szerintem ez a dal a kommunizmusról és napjainkról egyaránt szól. A globalizmus-liberalizmus (EU) és a kommunizmus AZONOS ELVEKEN alapul:
- megsemmisíteni a nemzeteket, a múltat, az önálló gondolkodást, akaratot
- a nemzeteket sőt a rasszokat egybeolvasztani, az emberiséget egy múltnélküli, gyökértelen, engedelmes, ostoba masszává gyúrni
- minden más eszme üldözése
- a rendszer saját magát tökéletesnek és kikezdhetetlennek tartja (kommunista és EU-s propaganda) "

"Ma már nem lehet tudni, hogy hol van a legtöbb "volt kommunista" - a Fideszben vagy az MSZP-ben. De az állami tulajdon, a "rend" diktatúrája ma nem a baloldalon készül."

"Ákos a legkirályabb!!
Azonban ez a szám még véletlenül sem a kommunizmusról szól, hanem napjainkról.
Világ gépei egyesüljetek=Európai Unió -> később meg világunió.
Doboz=tv. Gép=birka tv néző, aki nem gondolkozik, csak az létezik számára amit a tv-ben lát. "

Meg kell most már végig néznem az 1984 című filmet!
Big BRÁNER is watching you...


"gerinced összehajto(ga)tták"... Ákos: Gumicukor


Kárpátia:NEVEKET AKAROK HALLANI!-zene megy alatta
,és a képek na kiket mutatnak?"EZERNYI ÁLDOZAT MOST SÍRJÁBÓL FELMUTAT,GYILKOS ÉS ÁRULÓ SZENT FÖLDBEN NEM NYUGHAT!"
Alatta kommentek:
"Van egyetlen Utburkolo komuves szobafesto mazolo darus vagy gepesz zsido ismerosotok is? Esetleg szobalany takaritono ujsagkihordo postas ???"



Nagyopn kemény zenék mennek alatta ;-) ...ZS-cégek,és ez még csak a jéghegy csúcsának töredéke...azt tudtátok,hogy a PEPSI,az "Put Every Penny to Save Israel"?És hogy a COCA-kólában is van valamennyi jelentős hányad,mint a MOLban is, a tőzsdérevitel óta?


NA ITT JÖN A FENT EMLÍTETT VIDEÓ,amire figyelmeztettem az olvasókat/nézőket:


Nos,e film alatt melyik másik film hangja megy?Felismeri valaki?Nekem vannak tippjeim,csak rég láttam,...a végén meglepetés szövegek vannak ;-)

[Egyik videót se én készítettem,én csak felhívom rá a figyelmet,ha valaki még nem tudná a 21.században és az internet (1995-96ban értem hozzá először)világában,hogy mi az,hogy belinkelés és beágyazás.]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése