2011. február 7., hétfő

IDÉZET

"A gyerekekben alapjáraton benne van a hajlam az erőszakra. Egészséges, konzervatív társadalomban erről megpróbálják lenevelni őket, megmutatni nekik, hogy az nem járható út, hogy megverjük, aki nekünk nem tetszik, és elvesszük, ami nekünk kell. Ám manapság, a liberális jogvédők áldásos tevékenysége miatt már ilyesmit nem lehet.
Egyre nő az erőszak és az erkölcstelenség, főleg a fiatalok körében. Egész nap csak ez csorog a médiából. Sorozatok, filmek, reklámok, zenék, mind-mind, ha nem is nyíltan, de burkoltan, tudat alatt ezt sulykolják az emberekbe, így az ifjúságba is. Mi csapódhat le bennük, ha azt látják, kábítószeresek, bűnözők, nincsenek megvetve és letiltva a médiából, hanem folytatódhat karrierük? Hogy Stohl András műsort vezethet az ország egyik (sajnos) legnézettebb csatornáján? Hogy a börtönviselt Ogli G klipjeiben körbe van véve luxusautókkal és csinos, alulöltözött nőkkel?"

EBBŐL IDÉZEK,ÉRDEMES ELOLVASNI!:

http://kuruc.info/r/7/73814/

Idézek még:

"Mi van ezzel szemben? Becsület, munka, erkölcs, hit, család, szeretet – ezek Isten útjának építőkövei. Miért nem lehet azt hirdetni az ifjúság felé, hogy szeressék a hazájukat, a családjukat, tiszteljék múltjukat, a kötelességeiket tegyék meg, védjék a környezetet, segítsenek másokon? Hogy az egész napos facebookozás helyett sportoljanak? Hogy a lerészegedős-drogozós West-Balkán féle bulik helyett, magukat jól érezve szórakozzanak? Hogy a plázában lődörgés helyett a felélesztett cserkészmozgalom foglalkozásaira járjanak? Hogy ne bújjanak ágyba hetente mással, hanem egészséges, tartós, monogám kapcsolatot alakítsanak ki ellenkező nemű partnerrel, amely a szerelemre épül? Hogy az ego és a pénz dicsőítése helyett keressék Isten országát és igazságát?"

".Tudatosan vagy tudatlanul, de azokat szolgálod, akiket a nyilatkozataidban elítélsz. És ez nemcsak terád, minden más gangsta hip-hop előadóművészre vonatkozik. A Kartelre, Tysonra, Ogli G-re, Siska Finuccsira, mindenkire.
Most jönne az, hogy „Azt ne mondjuk, hogy a gangsta rap miatt van bűnözés” – hidd el, ha nem is kiváltó ok, de mindenképp egyfajta katalizátor az események láncolatában. Mert választható alternatívaként mutatja be ezt az életmódot. Aki csak gondolkodott azon, hogy erre az útra lép, azt lehet, hogy ezek a dalok erősítik meg. Sok embert ismerek, aki ilyen zenét hallgat, mégsem bűnöző. De jellemzően azért, mert rendezett családi hátterük van, ahonnan kapnak értékeket és követhető példát. De akiknél ez nincs meg, azok könnyebben válhatnak eme káros szubkultúra tagjaivá. Eléjük nem kellene a rossz példát állítani."
Pl pár GDFes osztálytársammal mentünk 1999-2000ben haza BPről (mert 2 tárgyért fel kellett menni BPre,kibernetikáért és CAD-CAM -ért,ekkor qrt ki az 1.Orbán kormány velünk hogy ellopta a vasúti,buszos közlekedési kedvezményünket teljesen)Észak-Óbudáról Szfvárra,és ősi Ganxsta Zolee és a Kartel-t hallgattunk,ők kérdeztek rá,nem zavar -e,én meg mondtam,hogy előtte 1-2évvel vettem meg az első,1995ös kazettájukat...Hogy eltelt azóta az idő...és hogy kriminalizálódik sok mindenki...de ők,akik velem hallgatták,nem,de ez a kevés kivétel ugye...
Meg ha lenne állás (1,1millió munkanélküli van kisMAgyarországon!Hiába csak 800ezrt vagy 490ezret hazudnak,ők még az első évbben vannak,2.évtől ÁLLÁSTALAN az ember és az másik besorolási kategória),páran nem kényszerülnének például kaját lopni...kivéve a fentebb említett emberkét...

Na,ennyit erről,megyek gyógyszerekért,mert még 2napig itthon fetrengek,meg kell végre gyógyulni.Mindennap le kell futtatni még a vírusirtót magamon ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése