2011. február 23., szerda

BRÉJKING NYÚZ

FONTOS ÚJABB HÍREK:

"A hatvan évre titkosított, néhány éve napvilágot látott Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai szerint 271 301 ember halálát állapították meg. Nem én mondom, tagadom a hatmillót, hanem a vöröskereszt, mégsem hallottam soha, hogy emiatt a vizsgálat miatt bárkit a vöröskereszttől hazugsággal vádoltak volna, ellenkezőleg, inkább titkosították, gondolom azt hitték hatvan év elég lesz!!
Ez az egyetlen ami hivatalos és legfrissebb kutatás eredménye és nem alkalmanként általuk is változtatott sokmillió. "

ITT találtam:

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=37829

TESSÉK SZÉPEN VÉGRE IGAZAT OLVASNI ÉS NEM HAZUDNI!

PÉLDÁUL ELOLVASNI EZT:

http://hu.metapedia.org/wiki/Auschwitzi_statisztika

További olvasnivaló!:

http://hu.metapedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Holokauszt

NA ETTŐL,AZ IGAZSÁGTÓL FÉLNEK TITKOS PÉNZURALMI "ELIT"JEINK?:

"Engedjék meg, hogy megmagyarázzam. Mindenekelőtt, én nem tagadom, hogy a nemzetiszocialisták kiközösítették és üldözték a zsidókat az 1930-as és 40-es években. Készségesen elismerem ezt a tényt. Nem tagadom, hogy százezreket küldtek „koncentrációs táborokba” Németországban,Ausztriában, Franciaországban és Lengyelországban. Nem tagadom, hogy sok európai a nemzetközi zsidó­ságot problematikusnak és parazitának látta az 1930-as és 1940-es években, és nem tagadom, hogy szá­mos zsidó vesztette az életét a második világháború alatt.


Amit én tagadok, az az, hogy hat millió halt meg. Nem vagyok hajlandó elfogadni ezt a számot, első­sorban azért, mert ez az, amit köteles lennék elhinni.

Holocaust-tagadó vagyok, mert számos európai kor­mány gyáván börtönbe csukja polgárait azért, mert megkérdőjelezik (nem tagadják) a holocaustot - egyi­kük sem (senki sem) tagadja, hogy a "nácik" üldözték és kiközösítették a zsidókat a második világháború előtt és alatt, mindazonáltal kétségbe vonnak bizonyos megle­hetősen valószínűtlen történetet, amik összekapcsolód­nak az úgynevezett holocausttal és emiatt a médiával, amely - mint jól tudják - aránytalanul a cionista zsidók erőszakos uralma alatt áll. "

Idézet innen:

http://hu.metapedia.org/wiki/Holokauszt-tagad%C3%B3_vagyok_%C3%A9s_nem_f%C3%A9lek

Még érdekes "cikkek":

http://hu.metapedia.org/wiki/Holokauszt_%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s_%C3%A9s_tagad%C3%A1s


Eljött a hivatalos hazudozók számára a következő dolog,természetesen nem ilyen kellemes,kakasos-nyalókás (módosított alakú ;-) de az alapanyaga ugyanaz)stílusban:

http://www.netszar.com/wp-content/2011/02/aar-1.jpg

"Másodszor, ugyanilyen indoklással a holokauszt állítását is be kellene tiltani, hiszen a palesztinok kisemmizésének, létük ellehetetlenítésének és legyilkolásának hívei (ordas eszme!) általában holokauszt állítók. (A továbbiakban holokauszt megjelölés alatt a zsidók nemzeti szocialisták általi irtását értjük mi is, bár ez így etimológiailag helytelen.) Helyesnek tartanánk tehát, hogy a történelemtudomány, csakúgy mint bármely más tudomány, ne legyen a napi politika kézi vezérlésének kitéve. Túlságosan közel van még hozzánk időben a 45 év kommunista diktatúra, hogy jóváhagyjunk bármely ilyen jellegű kísérletet. Érveket cáfoljanak meg ellenérvek és viszont, ne a büntetőjoggal való fenyegetőzés legyen az utolsó érv, ha a valódi érvek elfogytak. "

"Mottók:

* 1. A történelemírás a korábbi nézetek revízióinak története.
* 2. Akié a jelen, azé a múlt. Akié a múlt, azé a jövő. (G. Orwell:1984)
* 3. Egyetlen ártatlan áldozat legyen az zsidó, magyar, palesztin eggyel több a kelleténél. "

ERRŐL IS GONDOLKOZZATOK EL!
AKI IGAZÁN BÁTOR,HOGY AZ IGAZSÁGHOZ KÖZELEBB KERÜLJÖN,ÉS FOLYAMATOSAN KERESSE,
AZ OLVASSA EL:

http://hu.metapedia.org/wiki/Gondolatok_a_v%C3%A9gs%C5%91_megold%C3%A1sr%C3%B3l

Na,most mennem kell az itthoni gyógyulás (mert visszaestem a múlt hét végén- e hét elején,már feb.3 óta tart a küzdelem legalább a vírussal és szövődményeivel,ez eddigi életem rekordhossza.Ezt teszi a szegénység,állástalanság,kilátástalanság,pénztelenség,gettópanel,nőtlenség és egyebek.HA LENNE ÁLLÁSOM,FIZETÉSEM ÉS NŐM,akkor nem lenne ez...jobb lenne az immunrendszerem is...ajánlom a munkaadók és hr-eseik figyelmébe.)miatt...plusz van egy igen sürgős tartozás,amit utolsó pénzkölcsönkérésből be kell fizetnem,különben per elé visznek (komoly 3000FT,ellenben a 180+200ezerrel,amit szintén be kéne fizetnem már tavaly év vége óta,de még mindig nem adakozott senki az itteni oldalmon látható bankszámlaszámra).Ezért kell most mennem még sizonyú fájdalmak és gyulladások közepette is.Ráadásul még a lakás sincs kész a takrítással,romokban áll...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése