2010. április 7., szerda

SIKERes SZAPPANOPERÁk 7.

(folytatás)


Szomszédok 16. - KIKACSINTÁS! (Zenthe a TV-ben)
("Találkozás egy fiatalemberrel, avagy... Úgy tűnik Takács úr nem vágja Zenthe Ferencet. A tévében épp a Kétszer kettő néha öt (1955) című zenés film megy, aminek egyik főszereplője, Zenthe Ferenc énekli a címadó dalt.
A filmről annyit, hogy eredetileg színes, csak Feri tévéje fekete-fehér, és elérhető ezen az oldalon, sőt, érdemes is megnézni, mert jónak tűnik, amennyire belepillantottam."
"***

UPDATE

Azóta megnéztem a filmet, és az a gyanúm, hogy újraszínezett (egész jól kivitelezve). Ha erről van valakinek infúja, ossza meg!

***

ekkor történt

- tájfun a Fülöp-szigeteknél, 1036 halott
- ismeretlenek felrobbantanak egy koreai repülőgépet, 115 halott
- a 'Csalagút' kezdeményezése
- Paso Robles, California: egy utasszálító repülőgép lezuhan mert egyik utasa lelövi ex-főnökét, mindkét pilótát, majd magát is. 43 halott.

***

1987 december 3.")
("Vagyis francokat, az a karakter neve. Tehát Vámosi János énekelt Zenthe szerepére. SRY! "
"Kerekes András volt az énekhangja. "
Most akkor ki,?
"Én úgy tudom, hogy a 2×2 néha 5 tényleg színes volt, csak kifakult, ezért kellett újraszínezni. Egyébként szeniális ez a jelenet ;)!!
Igen, Zenthe helyett általában Vámosi énekelt. A Gábor diákban is ő énekli az Ott túl a rácson...-t.")



Szomszédok 84. - KIKACSINTÁS! - Lillácska felhívása :DDD
(" Lillácska megindító zene becsengésére meglobogtat egy papírt, melyen a "Szomszédok stábja" adományokat gyűjt egy számlaszámra a templomépítéshez. Bőhmmel, és Melis Györggyel azon révedeznek, milyen jó lenne, ha ezt a Magyar Televízió nézői "látnák".
Hát nem szellemes?)

Ugyanekkor,László atyás:

Szomszédok 84. - KIKACSINTÁS! - Sümeghyt kihagyták
("László atya megnyitja a jótékonysági koncertet, de, - milyen különös!;) - Sümeghy neve nem hangzik el a fellépők között...")
("Sümeghy-t nem hagyták ki, hanem a filmen kívüli nevét mondták, Palócz Láászló, ő igazából is operaénekes volt.")

Eheh

Szomszédok 124.- Kutya és Sümeghy találkozása
("Az új közös képviselő tettenéri Sümeghyt, aki megint bele akarja törni a zárba a kulcsot..utána kis nosztalgia, majd finálé 1992. január 23."
" A bajuszos csávó az ablakjelenetért kapott oscart 1992-ben"
"ár elnézést de ha Sümi kulcsa nem volt jó az új zárba akkor hogy tudja Kutya kulcs nélkül simán kinyitni? Lehet be se volt zárva? " "zt mondja Sümeghy hogy most se jó.Tehát az ajtó zárva.Kutya meg kulcs nélkül csak simán kinyitja!Ez baki?" URIGELLER-szerű mentalista a Kutya! ;-))

Ezt szerintem még nem láttam:

Szomszédok 62. - Sümeghy Virágnál ("Két nagyágyú egy jelenetben. :) 1989. szeptember 7.")

Itt Sümeghy bá' modellezi anyám viselkedését (eddig alacsony vérnyomása volt 5-8évvel ezelőttig,most a határon van,felmegy,magas,de b/*szik mérni):

(" Karácsony utolsó napján Sümeghy és Lillácska falatoznak. Lillácska már rögtön odaadja az ajándékát Sümeghynek ami nem más mint egy vérnyomásmérő.")

Mennyivel másabb volt a karácsony,amikor még nem tülekedtek annyira az utolsó hetekben a zsidóhipermarketekben és zsidóplázákban az emberkék,fogyasztórobotnak nézve...:

Csak jelzem,hogy mi már akkor csak kb 2-3normál gyertyát csiptettünk ki,veszélytelenebb helyeire a fának, a többi az rátekert vagy alárakott "szgyélánó v esz-esz-esz-err (CCCP)" "FONÁRIK" klassziklámpás volt,máig működnek,min 30éven át...akkor lehetett ilyeneket ismeretségi magánúton is szereztetni...ahogy Elektronyika VL100 kempingtéjvéjt is ;-)

(folytatása következik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése