2010. április 6., kedd

SIKERes SZAPPANOPERÁk 6.

"der Trábánt" -részek


Szomszédok 11. - Etus Trabija lerobban


Előtte...amikor beszerzi...hihi a burleszk-trükk-gyorsitásoknál azok a hangok...


Szomszédok 12. - Mágen trabi nem indul, Sümeghy oltás combo

;-)

Szomszédok 06. - KIKACSINTÁS! - De jó ez a Szabó család! (persze a kúrmány 8éve alatt ezt is elqrták 2002-2010között,csak jelzem,kb egyidőben a rédióink nemzetietlenítésével,amióta em-ereggy,em-erkettő,em-erháromm...stb)
(" A kikacsintásgyűjtemény újabb gyöngyszeme.

Mozgalmas napjai lehettek akkoriban Zenthe Ferencnek. Délelőtt leforgatták a Szomsz aktuális jelenetét, amelyben a gondosan elhelyezett Szabó család-reklámot adták elő, majd estére rohant a rádióba, ahol a Szabó család felmondása során, feltételezem, hogy Kárpáthy Zoltánként el-el ejtett egy-két dícsérő szót mindannyiunk kedvenc paneloperáját illetően. Olyan sziporkázó szellemesség ez, mint amikor Swarzenegger valamelyik filmjében meglát egy Rambó plakátot, és legirnyózza Stallonét, amire Sly a következő év nyarán megjelenő filmjében válaszol... ugyanazzal.

1987 június/II.")

HEHE

Szomszédok 154.- A forma Taki bácsi mögött :D:D:D
"A jóember rosszkor megy a képbe 0:09-kor:) aztán hamar betessékelik 1993. március 18."


Szomszédok 31. - Trabantről röviden, fura hang
("Etus felolvas pár szót a trabantról , de előtte a videóban hallható 0:04-nál egy fura hang. Vajon mi lehet az?"
"Valaki köszörüli a torkát, de se nem Etus, se nem Julcsi. Marad a Trabant, Horváth Ádám, a mikrofont belógató emberke, az operatőr, a hangmérnök. De lehet, hogy az utómunkáknál direkt alákeverték, mert jól hangzik, h felolvasás előtt megköszörüli a torkát. Vagy playback az egész és Etus elrontotta, mert nem krákogott?")

(folyt.köv.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése